marți, 23 iunie 2009

Ridzi ... inca, inca si inca pana la final

CNA a decis ca Monica Iacob Ridzi si-a facut campanie electorala pe banii ministerului, mai bine zis pe banii nostri distribuiti ministerului pentru programe utile tinerilor si dezvoltarii sportului romanesc. Dar nu. Madam Ridzi are nevoie de campanie electorala si daca tot s-a nimerit sa aiba ceva bani la mana, hai sa ii foloseasca in scop personal si al partidului prezidential din care face parte. Stirea am luat-o de la Catalin Tolontan. Una din fetele perverisunii pedelistei a iesit la iveala. Sa vedem DNA cum raspunde la "serviciul" CNA. Are deja opinia unei autoritati a statului cu privire la unul din aspectele problemei. Clar, este un act de coruptie. Pana aici. Dar ce se va mai gasi mai departe ...

A fost pus la dispozitie si videoclipul campaniei "Go, Ridzi !". Este la dispozitie pentru a fi preluat ceea ce si fac. Voi fi alaturi de cei care vor sa curete latrina din acest minister.



Pedeleii au iesit "gloriosi" la inaintare. Prin vocea prea-competentei in orice altceva decat activitatea parlamentara Roberta Anastase au comunicat ca ei sunt de acord cu infiintarea comisiei de ancheta in cazul activitatilor panaramei Monica Iacob Ridzi, ceruta de PNL si PSD. Haida-haida. Cand au vazut ca a fost sesizat, de catre PNL, Parchetul de pe langa ICCJ care si-a declinat competenta in favoarea DNA si ca nu mai au controlul actiunii, mai mult, ca presa in general dar si unii ziaristi "din solda" lor au trecut de partea campaniei impotriva lui Ridzi, pedeleii au hotarat, probabil, ca isi pot permite o pierdere. Bine-bine, nu o vor lasa singurica-singurea pe iubita lor Ridzi, vor cauta toate posibilitatile sa impiedice o eventuala sanctiune. Nu este exclus sa vedem si o suspendare de la Basescu daca nu cumva scumpa prietena a lui EBA isi va da singura demisia (si nefortata de nimeni !).

Pana acum treburile merg bine, exista speranta ca aiuritoarea pedelista sa plece din spatiul public de decizie. Dar va veni un altul sau o alta care sa preia acest minister, tot de la PD-L, vre-un stripper sau stripteuza, frizer, cizmar, tinichigiu sau alta specializare (in nici un caz filosof sau alta ciudatenie), nu conteaza care - pentru ei, pentru pedelei -, carnetul de partid si valoarea cumulata a contributiilor sa fie semnificative.

Niciun comentariu: