marți, 23 iunie 2009

Societatea civila ia atitudine


Coalitia pentru o Guvernare Curata cere demisia celor doua pedeliste de frunte cocotate de "comandantul suprem" in fruntea a doua ministere special infiintate pentru CV-ul lor: Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi. Amandoua sunt subiect de presa pentru publicitate mascata pentru PD-L si pentru ele, inclusiv pentru "coconul domnesc" EBA, adica Elena Basescu, marea speranta pedelista pentru politica de cel mai inalt nivel la Parlamentul European.

Comunicatul Coalitiei este aici.

Elena Udrea a si raspuns, asa cum doar ea stie sa faca, de fapt ca orice pedelist pur-sange in fata presei (vezi Cotidianul): “Eu ştiu că doamna Pippidi şi-a exprimat de nenumărate ori nemulţumirea şi supărarea faţă de poziţia pe care o ocup, dar nu cred că asta justifică un astfel de demers extrem de serios şi astfel de acuzaţii extrem de grave. Cred că dacă societatea civilă cere Guvernului să fie responsabil şi noi putem să-i cerem să fie responsabilă. Aşa mă pot apuca şi eu să fac declaraţii nefondate despre reprezentanţii societăţii civile şi să spun că Alistar (n.red. - Victor Alistar, reprezentant Transparency International) are plângere la DNA, dar nu cred că e cazul. Nu poţi să formulezi nişte acuzaţii pe baza unor sugestii din presă, pentru că nu vorbim de dovezi şi nu văd de ce se amestecă două ministere cu activităţi complet diferite”.

Se observa foarte usor faptul ca Elena Udrea este foarte surprinsa de miscarea Societatii Civile favorabila, in general si de multe ori in particular, marelui comandant de nave Traian Basescu, ocupantul fotoliului de Presedinte al Romaniei. Este asa de surprinsa incat pune Guvernul in situatia de a se delimita sau nu de declaratia sa. Sa vedem daca Guvernul Boc-poloboc-care-face-poc va cere Societatii Civile in cauza sa dea dovada de "responsabilitate" atunci cand se refera la membrii acestuia. Sau macar la membrii PD-L ai respectivului Guvern. Cred ca asa ceva va fi avand in vedere indemnul adresat de panarama pedelista Monica Iacob Ridzi ziaristilor sa critice pe Nastase, Iliescu si altii, nu pe ea !

Mai mult, declara ca ce relateaza presa sunt doar "sugestii", fara doar si poate rau-voitoare, chiar daca presa cea rea vine si cu niste documente care arata ca situatia este cu totul si cu totul alta decat o prezinta "ministresele" pedeliste.

La Ridzi exista deja o decizie a CNA. Clipurile cu ea ale MTS sunt materiale de campanie electorala pentru ea si, normal, pentru PD-L. Sunt aproape sigur ca si la Udrea va fi la fel.

De data aceasta sunt de acord cu Alina Mungiu Pippidi si restul.

Niciun comentariu: