luni, 29 iunie 2009

Ridzi, Ridzi, iarasi Ridzi


"Ministreasa" s-a cerut "afara" din ancheta Comisiei stabilite de Camera Deputatilor pe motiv de adresa de la DNA care i-a comunicat, la Petrosani, la domiciliul conjugal, ca s-a inceput o cercetare penala (cercetare prealabila) la o plangere penala liberala. Dosarul se pare ca are numarul 147/P/2009.

Pana cand o va chema procurorul sa dea tot din ea mai este, inclusiv sa depuna niste hartii care sunt in atentia onorabililor. Chestia este ca procurorii DNA sunt vazuti ca servi ai cotrocenistului sef si exista o mare indoiala ca cercetarea se va finaliza cu aflarea adevarului. Asa scrie in carte, pentru asta face procurorul cercetarea, dar de la carte la viata ... eheheiii ... este cale lunga. Ce muschii mei de Presedinte !

Presa spune ca cererea lui Ridzi a fost discutata la Biroul Camerei si ca s-a hotarat continuarea anchetei parlamentare cu 7 voturi pentru si cinci impotriva. Normal, cele 5 impotriva erau de la PD-L contrazicand astfel declaratia voit patriotarda a lui Flutur Gheorghe din CJ Suceava, purtatorul de cuvinte masluite ale basescienilor. Pai Flutur(i) a declarat ca PD-L, adica partidul voronian al lui Basescu, cere sa se aplice legea. Asta pe fata. Ca pe dos ... Urmeaza Elena din Cotroceni ?

Un comentariu:

freddye spunea...

Ca sa scape ,Intunericimea Sa e in stare s-o vanda si pe RIZZI BIZZI,si pe fata cu mintea mai odihnita decat el..pe oricine ,numai sa-si revina din pumni..A la guerre comme a la guerre..