marți, 17 noiembrie 2009

Votati Crin Antonescu !

Votati pentru respect, pentru o viata noua !

6 comentarii:

ana_idu spunea...

Ma bantuie titlul unei poezii, "Trebuiau sa poarte un nume", de Marin Sorescu. Si fiindca toate aceste personaje insalubre din spatiul public si toate aceste mizerii repetate ca un fractal, la orice nivel si in orice domeniu, nu doar in politica, sfidarea bunului simt si negarea evidentelor, tupeul absolut, trebuiau sa poarte un nume, un singur nume, li s-a spus traian basescu.

Crăciun Florin spunea...

Corect @ana_idu. Acum au un nume.

Anonim spunea...

Iti propun sa citesti evaluarea mea referitoare la sondajul pe care l-am initiat. Cred ca este de interes pentru cei care il sustin pe Crin Antonesc, caci in presa s-au facut acuze grave la adresa bloggerilor liberali pe care incerc sa la contrazic prin prisma modului cum a mers sondajul.
http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/18/evaluari-pornind-de-la-sondajul-de-opinie/

Anonim spunea...

votati-l pe CRIN

Crăciun Florin spunea...

@patrascudan,

O voi citi.

@Anonim,

Sigur il votez pe Crin.

Florin Matei spunea...

Eu nu votez nici pentru respect, nici pentru o viaţă nouă. În primul rând, pentru că respectul mi-l impun eu, nu mi-l impune nimeni, şi în al doilea rând, pentru că nu-mi doresc o viaţă nouă, ci una normală, în libertate şi, dacă nu cer prea mult, la un nivel minim de decenţă.

Votez, în schimb, împotriva bolşevismului de tip nou, promovat de Băsescu şi liota lui şi împotriva doctrinei social-deochiate îmbrăţişate de Geoană şi cohortele lui. Punct. Şi, dacă nu cer, iar, prea mult, de la capăt!