duminică, 8 noiembrie 2009

Crin Antonescu la Robert Turcescu

Am avut unele ... hai sa le spun "incercari" la aceasta emisiune. M-am linistit cand am vazut cum raspunde Crin. Si a raspuns mai mult decat multumitor.






7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Si pe mine m-a linistit mult. Sper ca pe multi. Chiar am incredere in el. Sa dea Dumnezeu sa nu ne insele asteptarile, si, chiar daca cumva nu castiga, stiu ca partidul e tot pe maini bune, ca si in ultimii 5 ani. Asta e foarte important. Ca au fost si vremuri mai triste: cu Stoica, cu Stolo... :)

Crăciun Florin spunea...

Corect @Lilick.

Turcescu a incercat unele smecherii dar nu i-au tinut. Drept rezultat, Crin l-a pus in dificultate pe Turcescu prin afirmatii directe, transante. Faptul ca in turul II va vota negativ "pentru" Basescu a avut rolul de a descuaja pe multi care stau in dubiu. Liberalii au acum o tinta. Jos Basescu, indiferent cine ajunge la Cotroceni !

A dat valoare votantilor lui Vadim spunand ca ce arata sondajele nu este real, a dat valoare si votantilor lui Becali, nu mai spun de cei ai lui Oprescu. Chiar si PSD se vede mai bine vazut. O miscare inteligenta, pentru primul tur si mai ales pentru turul II. Mi-a placut. Daca au vazut emisiunea mai multi oameni, cu orientari politice diferite, nu este exclus ca fiecare sa comenteze, in mediile lor, ideile degajate. Banuiesc ca imaginea lui Crin va fi pozitiva iar acest lucru poate aduce voturi. Nu este exclus ca Basescu sa fi pierdut niste alegatori.

Lilick Auftakt spunea...

Da, ca si in miscarea cu Johannis a stiut acum sa radicalizeze electoratul anti-basescu. E bun, ce mai...

Crăciun Florin spunea...

De acord cu tine, @Lilick. La tine pe blog ai pus in evidenta o parte din valoarea interviului, daca este sa fac o apreciere. Foarte bine !

Florin Matei spunea...

Turcescu e un fan Băsescu, mai puţin exalta, e drept, dar tot fan. A încercat să-şi impună câteva nemernicii, dar a renunţat, fiindu-i frică, probabil, de reacţia lui Crin, care i-a transmis, de la bun început, că nu va admite canalizarea discuţiei spre teme derizorii.
În fine, prestaţia lui Crin Antonescu a fost bună. Se putea şi mai bine, dar a fost OK cum a fost. Nemulţumitului i se ia darul...

Anonim spunea...

Psihologul:
Hei, Cepeca, ce faci? Pe unde esti? Hahahaha, nu ne lasa! Vrem sa citim, nu? Doar nu ai de gand sa " ruginesti",nu-i asa? Nu acum, pe vremurile astea. Hai, ca tot ce scrii, chiar este util. Asa cred. Astept..... dar sa stii , nu intotdeauna voi" rezona" cu postarile si scrierile ei. Revin...

GIURGIU spunea...

http://www.traianbasescu.org/

poate nu ati vazut deja aceasta demascare a campaniei patronului de tara basescu.