miercuri, 25 noiembrie 2009

Transant. Foarte transant.

Ieri au mai cazut niste obiceiuri pamantesti. Crin Antonescu nu a vrut "sa o dea cotita" dupa ce a anuntat ca va sustine pe Geoana in turul II. La "Realitatea Zilei", cu Razvan Dumitrescu, pe langa diferitele explicatii date, provocat de Dumitrescu care i-a pus un colaj cu declaratiile lui despre Mircea Geoana, le-a reconfirmat. Geoana ramane un mincinos, ramane un demagog insa, cu toate aceste pacate, este de preferat lui Traian Basescu !

Semnarea acordului intre PNL si PSD va favoriza pe Mircea Geoana in cursa prezidentiala. Pentru ca PNL si UDMR au semnat ieri un acord pentru sustinerea proiectului Klaus Johannis si a candidatului la prezidentiale care accepta proiectul, pentru ca minoritatile au hotarat sa mearga alaturi de PNL si UDMR in aceeasi directie avem acum in Parlament 3 forte: PSD, PD-L si PNL+UDMR+minoritati.

Ieri s-a organizat, daca pot spune asa, inmormantarea politica a lui Traian Basescu insa s-a aratat si o portita pentru cei din PD-L pe unde sa iasa din "cimitirul politic". Crin Antonescu a facut bine aratand cu degetul doar spre Traian Basescu si gasca care a capusat viata publica romaneasca in ultimul timp.

Sunt atat de multe de spus.



Niciun comentariu: