vineri, 13 noiembrie 2009

"Calcaniada" sau furtul alegerilor.

Guvernul dobiBoc a crapat atunci cand Dan Nica, ministrul de interne de la PSD, a facut o declaratie media prin care arata ca sunt miscari subterane pentru fraudarea alegerilor prezidentiale. Arata cu degetul ca s-a pregatit transportul cu autobuzele a mii si mii de oameni care sa voteze pe listele suplimentare din alte localitati. DobiBoc a raspuns cu scandal si revocarea din functie a ministrului care reprezenta in Guvern culoarea rosie a PSD. Revocarea din functie a lui Nica a dus la demisiile in bloc ale pesedistilor si, de aici, la criza politica. Gestul lui dobiBoc a fost exagerat ? Nu. A fost o masura de aparare disperata. Dan Nica a bagat batul in musuroiul pedelistilor pusi pe aranjamente oculte si i-a speriat.

Unul dintre cei care au aparut mai mereu pe sticla pentru a apara onoarea PD-L este senatorul de Dambovita Valentin Calcan. La fel ca ceilalti pedelisti care ies pe sticla in ultimul timp, un mare specialist in diversiuni si deturnarea discutiei de la subiect in directia laudei celui ma iubit portocaliu in viata. Ziarul "Gardianul" vine si ne ajuta. Calcanul asta este coordonatorul fraudelor electorale in Dambovita. In materialul "„Turistii electorali“ recunosc ca au votat pentru EBA de doua ori" sunt prezentate si probele necesare si suficiente pentru a demonstra afirmatiile ziaristul Andi Topala.

"Incoruptibilii" din PD-L si-au data arama pe fata. Daca la celelalte partide au fost dati afara membrii care nu au actionat potrivit intereselor politice ale partidului la PD-L au fost dati afara cei care au refuzat sa incalce legea ! Cazul fostului presedinte al organizatiei PD-L Cornesti, Ioan Radu, este semnificativ si reprezentativ.


REALITATEA.NET - Gardianul: Turism electoral în vară pentru Elena Băsescu, comandat de BPN al PD-L

Iar acesta este doar un exemplu. Dar in cate zone din tara au actionat pedelistii conform indicatiilor de la BPN ! Marimea fraudei este imensa. Noi avem la Parlamentul European niste pedelisti infractori din moment ce si-au obtinut mandatele prin frauda. Iar Elena Basescu este un din favoritele rezultatului infractiunii de fraudare.

Sa ne amintim, tot din presa, cum, dupa alegerile parlamentare europene, EBA a acuzat-o pe Roberta Anastase ca nu a depus mai mult efort in colegiul ei pentru a creste numarul de voturi ale lui EBA, rezultatele nefiind pe masura celor obtinute de Monica Ridzi !

Hai sa ne amintim si faptul ca dobiBoc a fost ferm impotriva initiativei PSD de a desfiinta listele electorale temporare si sectiile volante. Ba mai mult, le-a inmultit. Scopul este de a pastra nealterat sistemul de fraudare a alegerilor practicat la europarlamentare.

Iar manevra cu autobuzele s-a confirmat mai repede decat ne-am fi asteptat. Campania lui Basescu are un beneficiu din folosirea autobuzelor S.C. cu capital de stat (cele care au fost "salvate" de Basescu de la privatizare in guvernarea Tariceanu !) dar si a autobuzelor puse la dispozitie de firmele de transport persoane ai caror patroni sunt "simpatizanti" PD-L (chiar daca unii au pistolul Fiscului portocaliu la tampla). Practic, campania lui Basescu este o repetitie reala a viitoarelor deplasari de votanti prin sectiile de votare volante din orasele si comunele portocalii pentru fraudarea alegerilor.

"Gardianul" aduce dovezile. Ministerul Public (Parchetul General si unitatile teritoriale subordonate) a deschis, la dispozitia lui Kovesi, niste actiuni impotriva celor care cumpara voturi cu pungi colorate (portocalii si rosii) pline cu alimente. PD-L este in fata, urmat de PSD. Ar cam trebui o sesizare din oficiu si in acest caz si, mai ales, ar trebui sa fie public intregul demers al procurorilor pentru a descuraja viitoarele actiuni de fraudare a alegerilor prezidentiale. Dar exista acest interes ?

EBA (Elena Basescu) a ajuns o infractoare si ocupa o pozitie de parlamentar european prin frauda. "Incoruptibilul" Basescu este, in realitate, un mare corupt.Iar PD-L este un partid de corupti. Atata minciuna cata au aruncat pedeleii in media si in tara nu au reusit nici pesedeii lui Nastase.

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Bine ca scrii tu pe tema asta ca vad ca a fost trecuta cam sub tacere.

Crăciun Florin spunea...

"Unii" nu au interesul sa fie dezbatuta !