vineri, 6 noiembrie 2009

Un alt "desemnat" ce va sa cada.

Din gandirea lui profunda, sinistrul Traian Basescu a mai facut o gluma pe seama Constitutiei si s-a substituit intereselui national. Ce au declarat partidele cu ocazia consultarilor nu reprezinta interesul national, a decretat sinistrul. Drept rezultat, a desemnat pentru a forma un Guvern pe omul lui din Sectorul 3, Liviu Negoita. Motivarea: a castigat al doilea mandat de primar cu 80% din voturi ! Da, dar in conditiile in care la vot s-au prezentat cei mai putini alegatori posibili !



Liviu Negoita este o alta hahalera portocalie. O face el pe seriosul insa este bagat pana'n gat in afaceri dubioase: firma nevestei a asigurat mobilierul pentru parcuri, nasul Videanu a putut pune al doilea si al treilea rand de borduri in sector (unele chiar suprapuse), prietenul Prigoana are monopolul gunoiului, asfaltatorii de la Golden Blitz nu someaza, reparand si intretinand aiurea niste drumuri de fatada si acoperind cu asfalt spatiile verzi, prietenul si partenerul Boureanu primeste informatiile necesare pentru cumpararea drepturilor litigioase si, repede-repede primeste si dezlegarea primariei pentru ocuparea terenurilor in litigiu pastrate pentru bunastarea prietenilor etc.

Negoita nu va avea sustinere parlamentara. Traian Basescu face o desemnare total aiurea. Dupa respingerea de catre Parlament si a acestei "glume politice", se va epuiza din cauza timpului ce expira, si rolul de Presedinte jucator.

Ieri, Basescu se plangea ca a pierdut Bucurestiul. Azi, prin desemnarea lui Negoita vrea sa il recucereasca. Va recuceri cai verzi pe pereti sa le fure potcoavele. Cand bucurestenii din Sectorul 3 s-au prezentat la vot in numar mai mare, procentele PD-L au scazut. Mare lucru daca nu cumva in viitorul apropiat, de se va ajunge la anticipate, bucurestenii din Sectorul 3 nu vor arunca la gunoi PD-L !

Gestul lui Traian Basescu este o noua sfidare la adresa noastra a tuturor. Se confirma faptul ca vrea sa pastreze pe Boc si sleahta pentru manipularea alegerilor. Ii este teama ca pierde. De ce ii este teama nu va scapa.

2 comentarii:

Florin Matei spunea...

Astea se numesc cinism în ultimul hal şi demonstraţie de forţă dusă la absurd. Azi, la Timişoara, am auzit că au fost la mitingul electoral al lui Băsescu circa 20.000 de oameni. De unde naiba adună atâţia?

Crăciun Florin spunea...

Nu este cinism. Este paranoia.

Oamenii sunt adunati din mai multe localitati si adusi la locul mitingului. Aici in Bucuresti au adus de peste tot si abia au incropit cam 5 mii !

Nu stiu daca la Timisoara au fost 20.000. Mi se pare mult, mai ales ca sunt din ce in ce mai multi cei care nu il mai doresc. Din mediile in care am lucrat se pare ca este exclus Basescu. Acum duc munca de lamurire sa ii determin ca in turul II sa dea vot negativ lui Basescu indiferent de cine va ajunge cu el, daca ajunge, in turul II !