luni, 16 noiembrie 2009

Mihnea Maruta

Bloggerul somer care a moderat intalnirea dintre Traian Basescu si Crin Antonescu la Cluj.

Un prieten al lui, scriitor sarb, i-a spus ca alegerea buna este cea de care iti este teama. I-a fost teama de propunerea lui Sever Voinescu de a modera intalnirea. A reusit. Am citit cu placere postarea de pe blogul lui care ne prezinta intalnirea din punctul de vedere al moderatorului.

Apropo. Este modest. O modestie a bunului simt. O modestie asa cum doar o persoana de elita o poate avea.

Ma gandesc la ultima iesire a Elenei Udrea, cu o afirmatie care "umbla" : “Modeşti trebuie să fie doar proştii. Ei au de ce să fie modeşti. Nu ştiu ce mi-aş reproşa. Nu prea am ce.”

Afirmatia "duduii" ma duce cu gandul la acuzatia adusa de Crin Antonescu lui Basescu. A avut dreptate Crin.

Sa nu uit !
Pe blogul lui Dragos Sorin Nicula este o postare. Cea de aici. Comparati, judecati, hotarati !

Actualizare !

Recomand si interviul de aici, unde Mihnea Maruta vine cu niste explicatii.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ce bine ai remarcat diferenta dintre un om decent si un neam prost. :)

[D][S][N] spunea...

Cand am auzit aseara ce'a dat pe gura Elena Udrea, primul lucru care mi'a venit in minte a fost afirmatia aceea mai veche a lui Traian BASESCU!

Crăciun Florin spunea...

Lilick

Este de remarcat ! Te trage de mana, ca sa spun asa.

Dragos,

Ai avut o idee excelenta cu postarea ta !

Anonim spunea...

Psihologul:
Udrea, Stolo',Videanu, Chireac-Cocos, " baietii destepti" de pe la noi. Oare ce crezi tu ca sunt ? Ce ascund ei , oare, cu asa de multe " fete"( a se citi-identitati)? De unde au curajul " neam-prostiei"? De ce sfideaza, descalifica, discrediteaza, creaza confuzie, etc.? Cine sunt ei , cu adevarat? Ghici-ghicitoare! Ce vremuri! Trecutul( inainte de '89)pare o "inocenta infantila". Da. Priveste, Cepeca, ce lupte Informationale " la baioneta" se dau. Incredibil! Ramai " Stana de piatra" la ce se reveleaza. Informatii incredibile despre candidatii prezidentiabili( cel putin o parte dintre ei). Noi, ceilalti, muritorii de rand, ne dam seama, cu fiecare zi care trece, ce destin avem in tara noastra acum, sau pe viitor.Decidentii, sunt si ei oameni dar, aflam cu tristete, ca se cred, de fapt, Supraoameni. Atentie, mare atentie la ce ne asteapta. Sincer: E din ce in ce mai greu de ales. Asa cred. Cel putin pentru moment. De Crin, n-am vorbit inca.....Poate, pe viitor, ma mai gandesc...Iti multumesc pentru aprecierile la adresa mea, facute intr-o postare anterioara. Esti din ce in ce mai exact, profund, concret, la "subiect"( cum se zice) in tot ce scrii si afisezi . Bravo, Cepeca!

Crăciun Florin spunea...

Multumesc @psihologule. Cu privire la "torentul" informational am mari dubii. Nu se prea leaga informatiile. Chiar daca unele imi dau posibilitatea de a intui ce se ascunde de fapt in spatele lor, altele sunt simple "razbunari". Unii insa, din cei enumerati de tine, au seriose lacune educationale. Cultura ... ioc. Au in schimb bani. La fel ca tiganul.