duminică, 22 octombrie 2017

Cimitirul tinerilor elefanți ai politicii românești

Atenționări !

AgerpresSighiartău: Tinerețea nu e o virtute; locul multora este la "cimitirul tinerilor elefanți ai politicii românești"

Tânărul secretar general al PNL, Robert Ionatan Sighiartău (n. 1989) a transmis mai multe mesaje colegilor de generație din PNL.

Tinerețea în sine nu este o virtute. În politică mai cu seamă. Am văzut cu toții în ultimul timp exemple de ratări de proporțiipoliticieni tineri și în floarea vârstei din mai toate partidele, cei mai mulți de la PSD. Minciunile halucinante și gura mare i-au ținut o vreme pe funcții importante. (...) Acum locul lor este la cimitirul tinerilor elefanți ai politici românești, care s-a mărit considerabil în ultima vreme. Și mai sunt locuri. Din păcate, aceste exemple au adâncit criza de încredere în clasa politică și în partide, iar ceea ce se întâmplă acum cu numirile clientelare ale PSD-ului sub orice critică, făcute pe această guvernare a lui Dragnea, a pus și mai mult gaz pe focul acestei crize de încredere a oamenilor în politică și partide. O astfel de criză accentuată lasă loc de manevră tuturor demagogilor anti-politică și anti-partide care nu fac decât să vândă iluzii

„ ... s-a ajuns în situația în care oamenii au mai mare încredere în ONG-uri, decât în politică”, ceea ce este un lucru periculos pentru democrație.

Nu am cum să nu îi dau dreptate. Userismul și macronismul au înfierbântat creierii unor oameni care, până acum, s-au ferit de politică, au blamat politica ca astăzi să constate că trebuie să intre în politică. Nu, nu se poate așa simplu. Au ratat toți cei care au crezut că politica se poate face prin intermediul ONG-urilor, asociații și fundații. GDS, SAR, IPP etc. nu au înțeles că politica privește pe fiecare cetățean și nu doar o mână de intelectuali buni de gură !
Oricine va deveni astăzi președintele TNL va avea o primă și mare urgentă misiunede mâine să pună organizațiile de tineret în dispozitiv de luptă cu PSD. Alegerile și dezbaterile voastre trebuie să se încheie aici, de mâine intrăm în bătălie totală cu PSD. Misiunea noastră, a seniorilor, a tinerilor, a liderilor de partid, a simplilor membri, este să punem capăt răului imens pe care PSD-ul lui Dragnea și guvernarea lui îl fac României. Aici nu există jumătăți de implicare. Cine se teme și nu vrea să lupte cu pesediștii mai bine ne lasă. PSD-ul condus de Dragnea a produs cea mai mare potlogărie politică de la Revoluție încoace — au venit cu promisiuni uriașe cu care i-au înșelat pe români. Acum se spală pe mâini de fiecare dată, fiecare promisiune o calcă în picioare și îi pun tot pe români să plătească escrocheria lor. Sunt niște escroci politici și trebuie să primească o ripostă din partea noastră

Niciun comentariu: