marți, 31 octombrie 2017

Raportul Inspecției Judiciare cu privire la DNA aprobat de CSM

Adăugați o legendă
Agerpres. Surse CSM: Raportul Inspecției Judiciare privind controlul la DNA, aprobat, cu observații; activitatea managerială - eficientă

După „lupte seculare”, CSM a ajuns la o concluzie și a aprobat, prin raportul de control al IJ, activitatea managerială la DNA. Activitate eficientă.

Ministrul Tudorel Toader și-a făcut datoria față de „stăpânii” infractorul Liviu Dragnea și inculpatul Călin Anton Popescu Tăriceanu și a cerut controlul. Unii au acuzat presiuni din parte unor persoane din cadrul justiției pentru un control „mai aparte”, după cum spune presa. Ba, chiar în fața CSM au fost două tabere formate din echipa de control a IJ ! După toată tevatura s-a ajuns la recomandări care vor fi urmărite de IJ și la aprecierea fără dubiu: activitate managerială eficientă.

Cât de ciudată este soarta asta ! Un manager ministerial cu o activitate dezastruoasă, ministrul Tudorel Toader, vrea să calce în picioare instituția Ministerului Public care îi cercetează colegii și „stăpânii” - DNA. Aproape că reușise ! A fost suficient ca secția de procurori a CSM să aibă răbdare și să pretindă clarificări de la Inspecția Judiciară care și-a prezentat raportul. Aprobarea și concluzia la care a ajuns CSM sunt acte opozabile erga omnes. Așa s-a mai întors o pagină în lupta disperată a infractorilor politici cu magistrații României.

Niciun comentariu: