sâmbătă, 1 octombrie 2016

PNL spre soluția cu președinte unic !

Agerpres. Surse interne ale PNL au confirmat că foștii democrat-liberali au propus, astăzi, ca PNL să fie condus de un președinte unic, respectiv Alina Gorghiu ! Împuternicit să semneze listele de candidați pentru alegerile locale a fost desemnat europarlamentarul Daniel Buda.

La ora 18.00 este BPN al PNL care va analiza și aproba propunerea.

Totuși, este vorba despre „surse” așa că mai aștept.

Dacă însă este așa, atunci unificarea celor două culturi politice din noul PNL are mari șanse să se producă cu mult înainte de alegerile parlamentare !

Mai aștept un comunicat oficial. Mie îmi place soluția.

2 comentarii:

Stelian Beca spunea...

SUBSCRIU IN TOTALITATE ! nu am fost deloc incantat atunci cand s-a hotarat o conducere "bicefala" , dar am inteles ca alfel nu se putea ,insa am salutat unificarea PDL cu PNL !
Romania are mare nevoie de un partid de deapta liberal ,un partid curat fara corupti sau analfabeti ,un partid care sa aiba un cuvant de spus ,un partid puternic cu sustinerea marelor mase de alegatori si care sa tina sub talpa aceste mizerii de partide (PSD ,ALDE,PUR, UDMR ) in care exista o majoritate de politicieni de sorginte comunista, pusi pe capatuiala si care nu sunt interesati ca acest popor sa traiasca in pace si bunastare si intr-o democratie reala!
SUCCES ASADAR "NOULUI" PNL,CARE DEVINE INCET DAR SIGUR UN PARTID DE INCREDERE !!!!!!!!!

Crăciun Florin spunea...

Foarte frumos comentariul, Stelian Beca !