duminică, 11 octombrie 2009

Serbia merita felicitari.

Scriu cu amaraciune. Nu am avut speranta victoriei echipei reprezentative a Romaniei in meciul cu Serbia la Belgrad. Istoria nu imi permitea o astfel de abordare chiar daca "specialistii" in baloane rasuflate din jurul lui Ioanitoaia de la GSP "marcau" cu nerusinare in fituica aia a lor numita "Gazeta Sporturilor" tot felul de tampenii.

Am sperat la un joc bun. Chiar la o infrangere dar o infrangere in fata unei echipe mai bune si a unor suporteri care isi iubeau echipa. Sarbii si-au respectat blazonul. Merita felicitari. Merita insa felicitati si pentru faptul ca au scos gunoiul din fotbalul romanesc la iveala. Noi avem putini jucatori care sa aiba capacitatea sa ne reprezinte. In loc sa ii aducem pe aceia la nationala se fac tot felul de jocuri necurate in interesul unor grupuri mafiote care macina fotbalul romanesc.

Ce au cautat pe teren Adrian Mutu, Marica, Ghioane, Maftei, Rat si altii ? Grupul de interese din jurul lui Lucescu a castigat in fata grupului de interese a fratilor Becali. A aduce la nationala fantome fotbalistice ca Mutu si Marica, Ghioane, Rat si Maftei este o crima asupra romanilor.

Nu am sperante ca se vor limpezi apele in fotbalul romanesc. Cat timp este Mircea Sandu in varf la brat cu dinamovistii cooperativei blaturilor condusi de Lupescu , nu exista nici o speranta.

Sarbii au fost si ca medie de inaltime peste noi. Saracul Chivu alaturi de Radoi au dus lupte inegale. Dar cu doi jucatori in aparare ca sa apere pe Coman de atacurile directe ale plavilor nu poti face mare lucru. De la catastrofele Mutu si Marica (nu pentru prima oara !) au venit majoritatea "retururilor" care au adus puncte pentru sarbi !

Ceva, ceva, au mai jucat Apostol si Varga. Am avut pe teren doat cinci jucatori din 11. Este cam putin.

2 comentarii:

rock60_70 spunea...

Salut,Cepeca!

Tu iti faci singe rau in timp ce pe aia ii doare in cotul sprijinit de tejghea...Si mai iau si bani pentru asta!Zau asa,nu merita...

http://www.youtube.com/watch?v=ZTNd4FkLb3Q

Crăciun Florin spunea...

Prietene @rock,

Lasa ca si supararile astea fac parte din viata. Cand vad cum sunt convocati mereu si mereu alte Marica si Mutu, alde Rat si Ghioane, alde Maftei si care or mai fi, oameni care nu sunt la nivelul la care li se cere sa joace ma apuca toate cele.

Am acum un bun motiv sa iau in raspar toata fauna de la FRF si Liga.

Imi trece. Mie imi trece repede. Dar trebuia sa o spun.