joi, 1 octombrie 2009

PD-L a spart coalitia cu PSD. Ministrii PSD au demisionat.

Imi puneam intrebarea : PSD va da valoare jocului la cacialma practicat de Basescu si PD-L ? Raspunsul il am in demisiile ministrilor PSD depuse la Palatul Victoria. Nu.

Aveam dubii. Stilul lui Geoana este "stilul gelatina". In multe actiuni de ale liderului PSD se observa "gelatinarea" relatiilor cu puternicii zilei. Avid de putere, gata sa dea liderului informal, indiferent de culoarea politica, "dreptul" ce i se cuvine si pe care el, Geoana, il asteapta atunci cand va ajunge, daca ajunge, un astfel de lider. Geoana este tipul de proletar imburghezit tipic.


REALITATEA.NET - S-a rupt Coaliţia. Miniştrii PSD au demisionat din Guvernul Boc

Reactiile pedelistilor sunt cele "normale". Te pufneste rasul ascultand sau citind declaratiile clovnilor de la PD-L.

Clovnul Videanu a iesit cu declaratii "soc":


REALITATEA.NET - PD-L îşi asumă, în continuare, guvernarea, anunţă miniştrii partidului

"Ipocrizia atinge limite nebănuite. PSD a premeditat şi a şi luat decizia ieşirii de la guvernare înainte ca preşedintele să ia orice decizie. "
Afirmatia asta suna ca dracu. Vorba lui Petre Roman. Ipocrizia este insa la PD-L, Partidul cu Durata Limitata, vorba unui prieten. Tocmai Basescu este cel care a luat decizia scoaterii PSD de la Guvernare pentru a da electoratului mesajul ca El, El Comandante Basescu, El Insusi, El Zeus este cel mai puternic din tara, ca asa i-a spus lui "oglinda, oglinjoara" lui Nutzi Udrea.

Iar de caricatura este si afirmatia lui Videanu ca PD-L isi asuma guvernarea. Ei bine, aici astept ca PNL sa actioneze matur si sa voteze impotriva unui guvern minoritar PD-L si sa blocheze, in ultimul ceas, dezastrul tarii. Ca vrea sa nu, daca PSD nu da votul unui guvern minoritar PD-L, PNL trebuie sa faca la fel. Daca insa PNL sprijina PD-L, m-a pierdut de musteriu. Sa fie clar.

Sa vedem ce va mai fi. Pana una alta, liberalii au cerut lui Basescu sa demareze consultari pentru un guvern de tehnocrati.

"PNL revine cu solicitarea către preşedinte să constate că în momentul de faţă nu are Guvern şi să demareze procedurile de constituire a unui Guvern de tehnocraţi, condus de un premier independent", a afirmat Orban

Crin Antonescu a pus punctul pe "i" cu privire la cele petrecute:

"Este o criză falsă. O operaţiune care a pornit de la Palatul Cotroceni, care s-a operat prin intermediul primului ministru. Traian Băsescu realizează încă un punct din agenda sa, de a-şi realiza un guvern personal, care nu-l mai reprezintă decât pe domnia sa. E un guvern care marchează sfârşitul unei coaliţii de guvernare, care şi-a bătut joc nouă luni de România.(...)

Vom vedea cine va lua ministerul de Externe: doamna Udrea, doamna Plăcintă, domnul Gabi Sandu. Vom vedea cum îşi împart interimatele şi punctul nostru de vedere îl vom exprima printr-o moţiune de cenzură pentru că e un Guvern care nu mai are nicio majoritate parlamentară".

Sa urmarim evenimentele. Basescu joaca dur, foarte dur. Este in joc existenta lui si a partidului de rahat pe care il conduce.

Niciun comentariu: