luni, 12 octombrie 2009

Caderea Guvernului Boc-poloboc care face poc.

Toti facem calcule si calculele. Cade sau nu cade Guvernul de marionete Boc ? Din unele calcule, cade. Dupa altele, nu.

Flutur anunta ca sunt 60 de parlamentari de la alte partide dispusi sa "apere" Guvernul Boc de cadere.



REALITATEA.NET - Flutur: Guvernul nu demisionează, iar PD-L se bazează la moţiune pe voturi de la PSD şi UDMR

Actiunile PD-L pentru continuarea guvernarii s-au dus si catre UDMR, cu liderii caruia s-au intalnit la sediul PD-L. Udemeristii i-au anuntat pe pedelisti ca vor vota motiunea si ca nu vor intra in nici un guvern de dupa caderea lui Boc si a gastii pana dupa alegerile prezidentiale. Udemeristii au pastrat obiectivul deja anuntat. Ei spera ca Guvernul Boc cu "aripile taiate" sa gestioneze treburile curente si sa asigure alegerile. Sunt mai multe interpretari aici, cu una dintre ele as fi de acord.

Fara viitor dar cu sarcina de a duce treaba cu alegerile pana la capat, PD-L va primi toate bobarnacele pentru eventualele dezorganizari sau fraude. Daca ar fi un alt Guvern pentru organizarea alegerilor, PD-L ar fi guitat peste tot ca au fost inlaturati tocmai pentru a se putea frauda alegerile. Este posibila si o astfel de interpretare a actiunii UDMR. Este buna.

PD-L stie ca este in corzi. Unul din calculele lor ii duce catre varianta demisiei daca Curtea Constitutionala nu le da castig de cauza. Ar scapa cu "fata curata" si ar umple, iar, spatiul media cu gestul lor "democratic" de a demisiona cand au constat ca nu mai au sustinere in Parlament ... bla, bla, bla nu cum s-a comportat Guvernul Tariceanu si iar bla, bla, bla.

PNL anunta prin Crin Antonescu ca cei din PNL care nu vor vota motiunea vor fi exclusi din partid. La fel ca cei din UDMR nici cei din PNL nu vor sa participe la o guvernare pana dupa alegeri insa vor un guvern independent de tehnocrati care sa sigure corectitudinea alegerilor. Cu Blaga la pupitru nu se stie unde se ajunge ! In disperare cei din PD-L ar fi in stare sa confirme zicala ca nu este important cine voteaza, important este cel ce numara voturile !

Eu cred ca Guvernul Boc-poloboc care face poc cade. Sper, imi doresc. Nu sunt omul jumatatilor de masura (cum sunt pesedistii). Iar Boc are antrenament in caderi libere.

Niciun comentariu: