sâmbătă, 24 octombrie 2009

Basescu il copie pe Hitler. Nu a avut saracul alt model !

M-am uitat la @Lilick. O postare buna care imi da fiori. A gasit asemanari intre actiunile lui Basescu cu actiunile nazistilor si in special ale lui Hitler. Nu o contrazic, ii dau credit.

In postarea "Parlamentul cu o singura Camera: de gazare !", Lilick scoate in evidenta asemanarile dintre mesajele lui Hitler si mesajele lui Basescu:

"Un singur barbat (si NSDAP ), impotriva cadavrelor din partide si cercurilor de interese".

Asa scrie in acest afis. Mesajul este uimitor de asemanator cu cele lansate de Basescu in ultimul timp.

O alta postare de la Lilick "Democratia "simplificata" prin resorturi legale, democratice. Propaganda prin cuvinte putine, repetate in sloganuri", ne arata cat de spalati pe creer sunt pedelistii care apar in media sa poarte mesajul partidului.

Cele doua postari ne dezvaluie alt unghi din care se poate si trebuie privita campania lui Basescu. Daca va reusi, triste vremuri vom avea.

11 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

El il copiaza pe Hitler in mod natural, fiind un lider autoritar. Dar ma infioara cei care ii imbraca stilul autoritar in propaganda fascista. Astia cred ca o fac constient. Brrr...

Crăciun Florin spunea...

Ai dreptate Lilick. O fac constient. Nu cred ca se gandesc la mai mult decat obtinerea succesului in acest fel. Dar Basescu gandeste la fel ? Omul este bolnav.

Anonim spunea...

Mai mult decat infiorator, e o senzatie de neputinta ce dezarmeaza...

Crăciun Florin spunea...

Da @gaborpaul, simt si eu senzatia de neputinta. Cand ma gandesc ca am doar un vot ...

Florin Matei spunea...

Nu-mi fac un titlu de glorie, dar eu îl suspectez de ceva vreme că îşi ţese plasa minuţios, ca poporul să cadă lin în ea... Lillick se mira de obedienţa şi de modul înfiorător în care îl imită oamenii din PD. În comportamentul lor, dincolo de cinsim, de sfidare şi de aroganţă, mai e şi un soi de populism sadic, care îi atrage pe capsomani ca un magnet. În sensul acesta şi cred că sunt calculate loviturile: ca regimul dictatorial să se întroneze cu ajutorul mulţimilor.

Crăciun Florin spunea...

Florine,

Basescu cere de fapt poporului sa faca un joc dublu. O data joaca la alegerile pentru Parlament si consiliile locale si a doua oara i se cere sa joace pentru diferite asa-zis "obiective" basesciene. Oamenii nu sesizeaza ca au facut o alegere, la inceput. Nu au cultura necesara sa priceapa ca alegand o formatiune politica in Parlament au dat acesteia mandatul sa le reprezinte interesele politice.

Faptul ca cei care au ales PD-L fac jocul lui Basescu nu ma deranjeaza. Ma simt frustrat cand alegatori ai altor formatiuni politice participa la acest joc. Chiar politicienii gresesc. De exemplu initiativa legislativa a PNL de reducere a numarului de parlamentari la cele doua Camere pana la aproape 300. O prostie dupa mine, pentru ca nu are o motivare corecta, este o propunere aiurista la fel ca propunerile gastii din jurul lui Basescu.

Am doar speranta invalidarii referendumului. Pentru ca invalidarea lui este un semnal serios. Chiar valid nu ar face mare scofala pentru ca o optiune acum va trebui reconfirmata la referendumul pentru aprobarea legii de modificare a Constitutiei, ceea ce este putin probabil.

Mai sper ca Basescu sa nu mai ia un mandat. Cu tot populismul lui copiat dupa propaganda nazista.

Aliosa spunea...

El ii copiaza pe toti care au ajuns la PUTERE prin MINCIUNA,SANTAJ,DEZBINARE,PROMISIUNI FARA ACOPERIRE,DEMAGOGIE,FRAUDA ELECTORALA etc etc etc .
Si pe mine ma infioara cei care ii CÂNATA POEZIILE compuse la ceas de seara in euforia puterii lui Bachus !
Poate,in cel din urma ceas ROMÂNUL isi va da seama de CACIALMALELE lui si-i VA OCOLI numele când va citi BULETINUL DE VOT in 22/11 in cabina de vot unde slugile lui nu vor mai avea nici o influienta.
DESTEAPTĂ-TE ROMÂNE PÂNÂ NU-I PREA TÂRZIU !

Crăciun Florin spunea...

Buna @Aliosa. Esti cam scump la vedere. Sper, la fel ca tine, ca pe 22/11 romanii se vor trezi.

Aliosa spunea...

Bună Florine,
Nu sunt scump la vedere .O să-ti spun alta data la telefon motivul care nu are nici o legatura cu tine,blogul tau sau cu noi.

Anonim spunea...

Si noi care ne-am lasat pacaliti de Mazare cand s-a echipat in fascist.

Crăciun Florin spunea...

Ei, Alexandrule, mintea cea de pe urma ...

Mazare nu a comis cu buna stiinta actul de a promova nazismul. Il cred cand a spus ca nu s-a uitat cu atentie la tinuta. El a vazut doar in mare tinuta si avand tema prezentarii de moda in minte nu s-a mai dus la amanunte.

Basescu si ai lui nu au luat nici un insemn nazist, au evitat forma, au luat substanta. Au apelat si folosesc fondul nazismului. Conceptele, discursul, populismul.

Fata de Basescu si ai lui, Mazare este un mic copil.