joi, 1 octombrie 2009

Ce acopera scandalul asta ?

Tot umbland dupa informatii am ajuns la concluzia ca acest scandal are mai multe tinte.

Una dintre tinte este organizarea alegerilor de catre PD-L. Ca atare, PSD trebuia sa plece. Mai ales dupa ce Nica a dat de inteles ca a gasit in teritoriu pregatiri de fraudare a alegerilor. Posibil ceva in genul fraudelor comise de comunistii lui Voronin in Moldova, Basescu fiind un alter-ego al dictatorului comunist.

O alta tinta ar fi trasmiterea mesajului catre bivolul votant ca stapanul este Basescu si ca este cel mai in masura sa continue sa "conduca" tara. Bivolul carpatin are culoare portocalie si un chef de "harjoana" in contra adversarilor basescianului presedinte ceva de speriat. Basescu are semnale ca unii "bivoli" au inceput sa gandesca si ... a contracarat.

Nu in ultimul rand, scandalul trebuie sa acopere si sa stinga, daca se poate, finalizarea cercetarilor in cazurile Ridzi si Udrea. Mai ales Udrea, dar nici Ridzi nu este de lepadat. La Victor Ciutacu este promovat un filmulet semnificativ. Cum "nu a ajutat-o" Ridzi pe Elena Basescu ! "Mona, mai adu-mi putin mapa".



Cred ca noi nu trebuie sa ii facem placerea. Dar oare, unde mai sunt stiri cu cele doua "performere" portocalii in administrarea banilor publici ?

Niciun comentariu: