luni, 22 aprilie 2013

Critică, da, ambiguitate politică, ba

A vorbit Crin Antonescu, azi. S-a exprimat cu privire la mult-mediatizata IRL.

"Se poate ca în PNL să nu fii de acord, nici măcar cu deciziile unui congres, darămite cu conducerea. Se poate să faci la nesfârşit vocalize publice pe chestia asta, trăieşti bine mersi. Dar acest tip de bigamie politică nu poate fi tolerat, pentru că am intra în promiscuitate şi critica justificată sau nu, publică sau nu e pentru noi de înţeles, promiscuitatea politică nu". Mediafax.

Să vedem candidații: Andrei Chiliaman, Vlad Moisescu, Diana Tușa, Călin Popescu Tăriceanu ... Or mai fi și alții ? Or mai fi, mai ales dintre cei ai lui Chiliman și Moisescu. Se vor adăuga, de va fi acolo Tăriceanu, susținătorii acestuia. Cum-necum, în zilele ce urmează vom afla mai mult.

Până una-alta eu vreau să văd că aceștia vor fi scoși din PNL dacă nu își dau singuri demisia.

Între timp, aud la A3 că Tăriceanu a declarat că nu va face parte din IRL. Hopa ! Da, nu este de acord cu declarația lui Antonescu, dar nu se asociază cu IRL. Hm. Înclin să cred că a dat de înțeles pitpalacilor IRL că îi va susține însă a văzut că poate fi ajutat să părăsească PNL așa că s-a răzgândit urgent.

Să vedem cine va mai veni la lansarea mult lăudată. Parcă voi vedea că și alți liberali se vor răzgândi. Din ce a spus Iosuf Buble nici soția lui nu este în cauză !!!

Niciun comentariu: