marți, 30 aprilie 2013

Ministrul prostiei. Elena Udrea.

Investițiile își arată valoarea în timp. Ei bine, găsesc în „Cotidianul” un articol care evaluează pe Elena Udrea și ministeriatul ei. Dezastru. Prostie cu năbădăi. Nu poate fi altceva.

Nu reiau cele scrise de Lucian Gheorghiu, unul dintre „cerberii” de la „Cotidianul”, trag concluziile mele.

Elena Udrea face politică pentru că este la modă. Din succes în succes, până mai de curând când a pierdut în fața la Blaga la Convenția PDL, Elena Udrea s-a vrut „o doamnă” a politicii românești. Suport de tot felul a avut, de la Băsescu la toți pupincuriștii din PDL și din așa-zisele „societăți civile” pline de spume portocalii. Doamnă nu a ajuns, nici nu a avea cum. Pentru că Elena Udrea nu știe ce este aia politică. Știe, este adevărat, să genereze conflicte și să se lupte pentru „vuitonul” ei însă nu are treabă cu politica. Nu înțelege ce este acela serviciu public.

Cea mai bună dovadă o găsim la „investițiile guvernamentale” aflate la mâna ei. Toate făcute aiurea. Înclin să cred că individa aproba investițiile în funcție de reclama care se putea face în favoarea ei. A intrat în mediul investițiilor ca la un magazin de modă. Colo o rochie, hopa o telegondolă, colo o pereche de pantofi, hopa un parc la țară, colo un taior, hopa un patinoar, dincolo o poșetă, hopa o pârtie de schi ...

Nu le poate purta ea, așa că le-a făcut cadouri. Pentru dragul de el primarul „X”, pentru draga de ea soția patronului de hotel de la Sinaia sau aiurea, pentru dragul de Gheroghe Ștefan sau dragul și iubitul Flutur de la Suceava și tot așa.

Este clar pentru mine. Elena Udrea a reprezentat modelul ministrului prostiei în guvernările Boc.

Am văzut niște comentarii favorabile ei, pe mai multe site-uri, unde indivizi și individe rezidente în alte țări îi cântă isonul. Să îi cânte când or da, ca mine, taxe și impozite în România. Ei nu au fost furați de individa asta ci eu. Așa că ar face bine aceștia să se abțină. La nevoie am și pentru ei niște cuvinte „ de dulce”.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Maaaa, @Cepeluţă !
Da, matale de-al cui esti din Romania, din ce neam de traista goala faci parte ? Daca din intamplare, cunosti intelesul cuvintelor marlan, mitocan, hidos si jegos, atunci afla ca sunt croite pe masura misoginismului , egoismului si ingustimii mintii tale orbite de impotenta fizica in primul rand si mentala apoi ! Te-ai alaturat instinctiv celor 90% barbati romani rosi de ura ancestrala a acelora care nereusind in viata asa cum au visat se razbuna ca mucea pe cel mai in voga politician-femeie al momentului, Elena Udrea...Esti un onanist trist care ai acasa o femeie urata, lenesa, imputita si proasta cat cuprinde...in plus, faci parte din gasca nemernica a sustinatorior Varanului abject, care va face parte curand din categoria hulita a puscariasilor de rand...da-mi voie sa vomit pe spusele tale imbecile !

Crăciun Florin spunea...

Anonimule,

Nu te șterg. Chiar dacă în postarea ta insulți cu „satisfacție” totul. Nu te șterg tocmai pe considerentul că ești „oglinda” lui Udrea. Oglinda fidelă. Ești unul din incapabilii care confundă „reușita în viață” cu funcția publică. Da, așa a gândit Udrea. De aceea este proastă. Nu v-ar strica, vouă, inclusiv lui Udrea, niște lecturi din filosofii antici. Pe atunci, chiar înainte de ei, nu se făcea confuzie între succesul în viața personală și angajarea publică, răspunderea pentru ceilalți. Unde cultură nu este, nici mintea nu este prea multă.