duminică, 7 aprilie 2013

Prostia nu doare. Dovada este MRU.


În „Cotidianul” citesc, cu întârziere, știrea despre MRU și gândirea lui politică.

„„Întrebat de jurnalişti dacă USL se va rupe în viitorul apropiat, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „E ca şi cum am rupe socialismul în două. Sigur că se poate. Unii sunt troţkişti, mai ales partea care umblă cu tricourile lui Che Guevara, iar alţii par să fie un pic mai moderaţi, mai menşevici cumva””.

Dacă se rupe prea devreme, vă spun sincer, creează tuturor o problemă pentru că iar ne simţim în situaţia de analiza complicatele moduri de a face politică ale domnului Antonescu şi ale domnului Ponta. Dacă se rupe prea repede şi PNL-ul rămâne în drum, ceea ce e foarte posibil, câştigă PSD-ul şi ne liniştim cu toţii, deci socialiştii au revenit la putere fără să fie nevoie să concubineze cu şoricelul PNL-ist”, le-a mai spus Ungureanu ziariştilor.

Dacă o spunea Blaga, de exemplu, care conduce un partid cu potențial, mai treacă meargă. Poți specula că face parte din lupta politică. Dar când o spune un parazit politic, cum este MRU, îți faci cruce. Eu înclin să cred că MRU va fi urmașul lui Vadim Tudor. La fel de aiurit și de tembel.

2 comentarii:

Bogdan B. spunea...

dar nu cu acelaşi har ca al lui vadim. lipsa unei culturi solide este doar un motiv.

Crăciun Florin spunea...

Bogdan,

Nici o problemă. Tipul are potențialul să îl ajungă pe Vadim. Să îl și întreacă.