sâmbătă, 29 octombrie 2016

Ovidiu Raețchi cu „Baroane Dragnea” deschide ochii celor care nu au vrut să vadă.

Am văzut articolul pe pagina de blog de la Adevărul, l-am căutat pe site-ul lui Ovidiu Raețchi dar nu l-am găsit.

Ca să fiu cinstit, îmi doream să preiau cât mai mult din articol. Așa, o să mă mulțumesc cu puțin și o să vă invit să îl citiți la Adevărul, către care am pus legătura de mai sus.
„Să-ţi dau un sfat, Baroane: vezi tu, noi nu suntem oamenii decenţi, blânzi şi cu frică de Dumnezeu din Teleorman. Noi, aici, în Bucureşti, în Timişoara, în Iaşi, în Cluj, suntem răi şi sediţioşi. De mici ne-a luat la castane câte un infractor în curtea şcolii – dar ne-am descurcat, Baroane, ne-am descurcat. Noi nu lăsăm privirea în jos când se răsteşte Baronul la noi. Dimpotrivă – abia aşa ne sare ţandăra. Toţi cei care au crezut că ne pot sfida cu escorte, că ne pot disciplina cu citaţii şi că ne pot compromite cu bugete de publicitate au sfârşit prost, Baroane. În general, pe la DNA. De fapt, cred că vă întâlniţi.   
Vreţi să faceţi alegerile astea despre procese, Baroane? Asta e tot ce v-a trecut prin cap, să-l maimuţăriţi pe Putin, să va ţineţi adversarii prin tribunale, doar-doar li se înmoaie genunchii şi nu mai zic că eşti un penal, Baroane? Păi eşti: scrie în cazier. Şi noi, vezi tu, suntem gură spartă şi nu ne putem abţine.
Păi, cam așa este. Păi, cam așa vom face. Păi, nu ai cum să ierți pentru minciună și comportament imoral pe infractorul Liviu Dragnea, pe inculpatul Victor Viorel Ponta, pe numita Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari (doctor în științe pe o hârtie care s-a dovedit a fi un fals grosolan !) sau pe alți „iluștri” membri ai PSD sau ai susținătorilor lor. Nu ai cum să îi ierți când au pus pe lista de la Senat pe Ecaterina Andronescu „sclipitoarea” șefă a comisiei pentru învățământ care a inventat o modificare legislativă pentru apărarea celor care și-au plagiat lucrările de doctorat, inițiativă ajunsă pe masa judecătorilor CCR și care a primit o decizie fermă de neconstituționalitate !

Nu ai cum să îi ierți pe cei de la PSD când listele lor sunt pline, dar pline, de persoane care au mai fost condamnate penal sau sunt în diferite faze ale unor procese penale. Iar după cum se arată în astre, mare lucru dacă nu o să îi vedem și pe alții declarați astăzi ca fiind puri că iau calea parchetelor sau ale penitenciarelor. Nu de alta, dar la sănătate se anunță vremuri grele pentru manevrele financiare făcute sau sprijinite la finalizare pe timpul lui Bănicioiu ! În loc de secții de arși s-au băgat aparate antiriduri ! Iar astăzi este comemorat anul de când a avut loc cumplitul eveniment de la Colectiv ! Victimelor de la Colectiv le erau necesare dotări spitalicești pentru tratarea arsurilor nu dispariția ridurilor !

Baronul infractor Liviu Dragnea nu va putea opri „gura lumii”. Iar numita Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari, cea care se află în minciună, care minte cu nerușinare că locuiește în București - condiția de a deveni primar al Capitalei -, dar care locuiește de fapt cu familia în Voluntari, nu va putea opri vorba lumii care va spune mereu și mereu că a obținut primăria prin minciună și o stăpânește tot prin minciună. Dacă ar fi reală situația, adică dacă Firea ar locui în București iar copiii în Voluntari, ar cam trebui sesizată asistența socială pentru că o astfel de persoană și-a părăsit copiii ! Dacă însă ea stă de fapt în Voluntari și nu în București, simulația ar trebui, cumva, sancționată de lege. Bucureștiul nu are nevoie de un primar mincinos.


2 comentarii:

Unknown spunea...

Baronul Livache DRAGNEA VON TELEORMAN ESTE UN ..B...BARON CAM.. TARAN,DAR ACEST LUCRU ESTE CHIAR O CALITATE PE LANGA CELELALTE..INSUSIRI : PATRIOT ,CINSTIT,FIDEL,PRIETEN BUN,FAMILIST..INTELIGENT SI UN BUN CUNOSCATOR AL GRAMATICII SI LIMBII ROMANE .DECAT ATAT AM GASIT ...CA CALITATI MAI E MULTE LA EL!!

Crăciun Florin spunea...

Ha,ha,ha. Cum s-ar spune, băiat bun dar plin de lipsuri.