vineri, 17 martie 2017

Unde nu'i cap, e vai de picioare !

Cătălin Rădulescu, PSD
Sinistrul personaj care a ieșit în evidență prin declarațiile complet lipsite de logică din ultima perioadă de timp a ajuns unde nu se aștepta.

Laudă-mă gură, că ți-oi da friptură ! Și gura a vorbit fără el. L-a lăudat. Cine este el, ce mare este el, cât de influent este el, cât de puternic este el ... Până când a intrat „pe rol” autoritățile publice.

IPJ Argeș informează, așa cum polițiștii știu să facă:

Referitor la declarațiile apărute în spațiu public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale, vă informăm că Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a efectuat un control la locul de păstrare a armelor letale autorizate pentru deținere. În urma controlului și a verificărilor anterioare, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitor la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Deci ... dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „nerespectare a regimului armelor și munițiilor” !

Individul, infractor „omologat”, este în cursul executării unei pedepse penale pentru acte de corupție. O nouă pedeapsă penală îl trimite după gratii. Corup, posesor de arme la care nu are dreptul, agresiv cu ceilalți membri ai societății, se calificată la un „curs de perfecționare în vederea realizării unor opere științifice” în penitenciar !

De asemenea, în temeiul art. 129, pct. 11 din Legea 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor cu modificările și completările ulterioare, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.500 de lei, iar în temeiul art. 28 alin. 1 din același act normativ, a fost dispusă măsura anulării dreptului de deținere a armelor

Nu ar strica ca toți ceilalți parlamentari cu probleme penale să urmeze aceeași cale. Să se înscrie, ferm, pe drumul către penitenciare. Fiecare către penitenciarul adecvat faptelor comise.

Legea grațierii nu îl salvează. Încă nu a primit o condamnare. Este abia la încă un început de drum „penal”.

Sursa: Agerpres

Niciun comentariu: