sâmbătă, 23 iulie 2016

Agresiunea de la Munchen este un rezultat al refuzului societății germane de a asimila un imigrant !

Am luat imaginea de la Digi24.

Între atacatorul germano-iranian de 18 ani și niște persoane din blocul vecin a existat un dialog. L-am ales pe cel pus în pagină la ProTv. Care, la rândul lor, l-au preluat de la un utilizitor al rețelelor de socializare care l-a și tradus în română. Punctele de suspensie înlocuiesc insultele.

Barbatul din balcon: "Al nabii ... Bai..."Atacatorul: "Din cauza voastra am fost injurat 7 ani..."Barbatul din balcon: "Esti un..."Atacatorul: "Si acum a trebui sa cumpar o arma sa va impusc."Barbatul din balcon: "O arma! Te... Ar trebui sa-ti taie capul..."Atacatorul si barbatul din balcon au inceput sa tipe unul la celalalt.Barbatul din balcon se adreseaza celui care se presupune ca filmeaza: "Are o arma, uitati-va, are o arma!"Alt barbat: "Ai naibi turci!"Barbatul din balcon: "Straini nenorociti..Barbatul din balcon catre alta persoana: "Bai, are o arma! Si-a incarcat arma. Cheama politistii aici."Atacatorul: "Sunt german!"Barbatul din balcon: "Esti un ..., asta esti!"Atacatorul: "Nu mai filma."Barbatul din balcon: "Esti un .... Ce dracu faci?"Atacatorul: "Bai, m-am nascut aici!"Barbatul din balcon: "Si ce dracu vrei sa faci?"Atacatorul: "Am crescut in Hartz 4 (zona cu locuinte sociale, pentru someri)".Barbatul din balcon: "Bai, esti bolnav!"Atacatorul: "... Te rog sa taci din gura!"Barbatul din balcon: "Bai...!"Atacatorul incepe apoi sa traga.Barbatul din balcon: "Ar trebui sa te impuste in cap!"Atacatorul: "Ba nu trebuie! Asta-i chestia..."

Să nu mai fugim de adevăr. Societatea germană nu îi acceptă pe străini. Politica pro-imigrație a guvernanților germani este cea vinovată de aceste acte de agresiune.

Din dialog se desprind unele concluzii.

Tânărul iranian a obținut, probabil odată cu ceilalți membri ai familiei, cetățenia germană. Cetățenia nu le înlocuiește cultura, religia, obiceiurile. Le asigură doar accesul la drepturile civile germane. Și atât.

În familia iraniană din care provine, s-a păstrat religia islamică care vede în evrei și iudeo-creștini dușmanii de moarte ai islamului. Ca atare, moartea acestora este dorită de Allah. Îndoctrinat în familie, a fost forțat să refuze integrarea în mediul de viața al celorlalți copii de la școală și din zona de locuit. Martorii au declarat că a fost un copil care era izolat. Copil fiind, între educația de acasă, ostilă laicismului european și viața din școală, a ales să se izoleze. Părinții lui sunt principalii vinovați de ce s-a întâmplat. Nu l-au lăsat să se integreze în societatea germană în care l-au adus. El spune că „ ... din cauza voastră am fost înjurat în ultimii 7 ani ...” ! Acest „voastră” îi cuprinde pe germani în general dar, nu este exclus, în special pe acei germani care nu doresc imigranții care nu se integrează în societatea germană. Imigranții care vor să își păstreze propria cultură dar să aibă și beneficiul drepturilor civile ale germanilor.

Acest conflict este unul al  civilizațiilor: islamică și europeană/laică.

Pe măsură ce societatea germană se va ostiliza împotriva străinilor, dialogul este elocvent în sensul existenței acestei posibilități, astfel de cazuri vor fi din ce în ce mai multe.

Ce vor face politicienii germani ? Își vor pune la zid propriul popor pentru a satisface dorința de viață mai bună într-o societate europeană islamizată a imigranților ? Ce se va întâmpla la alegerile viitoare ? Cine vor fi ceruți de germani să îi conducă ? Să nu uităm că în Germania sunt foarte mulți „germani” imigranți. Chiar de mai mult timp însă foarte consecvenți să își impună religia islamică în viața germanilor.

În acești ani se va alege grâul de neghină. Populațiile native vor constata că sunt forțate la acțiuni de revoltă pentru a-și apăra viețile, familiile, proprietățile în fața islamiștilor aduși pe continent de politica idioată a corectitudinii politice și multiculturalismului francez.

Suntem la începutul înfruntărilor violente între religii: iudeo-creștină și islamică. Ca de obicei, în istorie, vor fi mulți morți și răniți, populații decimate, culturi zdruncinate, obiceiuri puse sub semnul întrebării. Și cei care caricaturizând tembelismul politicienilor din vestul Europei spun că în UE religia „de stat” va fi islamul au partea lor de drepatate.

Niciun comentariu: