marți, 19 iulie 2016

Germania a început să „sufere”. Imigrația islamică își „cere” victimele.


Tânăr afgan, venit la 15 ani în Germania ca imigrant (în 2015 !), fără părinți, la momentul atacului în vârstă de 17 ani, săvârșește un atac cu topor într-un tren regional asupra unor călători. Răniți grav, răniți mai ușor, oameni răvășiți, speriați. Când trenul se oprește fuge, este urmărit de o formațiune specială de poliție aflată întâmplător în zonă (!), este ucis când atacă polițiștii cu armele aflate la el. Agerpres aici, aici, și în toată presa.

În camera lui se găsește un steag al ISIS confecționat artizanal. ISIS dă comunicat că este vorba despre un tânăr luptător al lor.

Nu cu multe zile în urmă, în Parlamentul German, se declara că sunt peste 1000 de imigranți care sunt de fapt luptători ISIS în Germania. Oare doar atâția ? Când din această situație se vede că un copil de 15 ani luat sub protecție ca minor ajunge la 17 ani și este deja luptător ISIS ?

Germania va trebui să își refacă calculele. Acum a acționat un copil. Mâine, ei bine, mâine poate acționa unul dintre cei special pregătiți să comită atacuri teroriste pe teritoriul Europei.

Marea imigrație sprijinită de Germania și statele care i-au fost alături, sprijinită cu îndârjire de așa-zisele organizații umanitare, foarte violente împotriva autorităților de stat care își executau atribuțiile de control ale străinilor își produce efectele. Mor oamenii din Europa pentru că sunt europeni, pentru că nu sunt de confesiune musulmană, pentru că au altă cultură și pentru că sunt adepții democrației. Iar statele care ar trebui să își protejeze cetățenii fac și pe dracu în patru să îi primească pe imigranții islamici și să le asigure condiții de viață cât mai bune. Ca la nebuni !

În Europa suntem într-o situație excepțională. Avem imigranții veniți în valuri, în Italia și Grecia așteaptă alții, după ce Erdogan a reluat puterea, imigranții turci susținători ai lui Erdogan au început să atace sediile organizațiilor neguvernamentale din țările europene ale adversarului lui Erdogan, Gulen, pe față, fără nici o reținere, în Franța au loc atentate sub „flamura islamului”, Acum în Germania se strigă „Allahu Akbar” ... Ce mai vrem ?

Ideea împărțirii imigranților islamici din Siria, Afganistan, Irak, Iran, Pakistan, Egipt, nordul Africii devine o loterie a morții. Ce împărțim ? Teroarea ?

Cazul din Germania ne spune clar că ar urma să împărțim teroarea. Un terorist mie, unul ție, unul la celălalt s.a.m.d. De ce să fie doar Franța terorizată ? De ce să fie doar Germania terorizată ? Să fie toate statele europene terorizate, asta înseamnă solidaritate. La dracu !

În situații excepționale se iau măsuri excepționale. Returnarea tuturor imigranților în țările lor de origine este obligatorie. Afganii în Afganistan, irakienii în Irak, sirienii în Siria etc. Fie, tot datorită situației excepționale, instituirea unor tabere din care aceștia să nu iasă până la clarificarea situației lor. Îi lași să iasă, ai probleme. Acte de terorism, populație nativă îngrozită, turiști înspăimântați, perturbarea administrației locale, pierderi financiare, comerț care se reduce. Numai „beneficii” !

Niciun comentariu: