luni, 25 iulie 2016

Deci, atac terorist recunoscut la Ansbach, Germania.


Ieri seară, la Ansbach, un tânăr sirian de 27 de ani, cu un rucsac în spinare, a vrut să intre la o activitate culturală în aer liber dar ... pentru că existau controale ale poliției, s-a detonat mai alături și a rănit „doar” vreo 10 persoane. El a murit.

Întâi a fost vorba despre o explozie ca urmare a unei scurgeri de gaze. Apoi s-a recunoscut actul terorist. Aștept părerea unor jurnaliști români care au afirmat mai mereu în aceste zile că în Germania este bine iar crimele comise până acum fac parte din viața de zi cu zi.

Cine dorește, să citească aici, la „nordbayern”. Este presa lor, nu a noastră.

Se adună cam multe. Tânăr afgan dă cu toporul în tren, tânăr germano-iranian ajutat de un prieten mai tânăr afgan trage asupra mulțimii de tineri atrași la un local și omoară vreo 8 rănind alții, tânăr sirian omoară cu maceta o femeie gravidă pentru că „nu-i răspunde la avansuri” (spune un ziarist român), acum tânăr sirian cu un rucsac în spate își detonează bomba între niște germani și rănește grav vreo 10 dintre ei. Numai germani pur sânge în acțiune. Da, Germania nu are o problemă cu integrarea iranienilor, afganilor, sirienilor ... vorbim noi prostii.

Niciun comentariu: