marți, 19 iulie 2016

Erdogan duce Turcia către forma de guvernământ islamică. Erdogan vrea să islamizeze Europa.


Musulmanii nu cred în libertatea de expresie ! - afirmație a unui cleric musulman.

În Turcia, acest adevăr islamic s-a tradus în prigoana împotriva presei libere. Ai voie să critici pe „dușmanii” islamului, ai lui Erdogan dar nu pe Erdogan sau islamul.

Absența libertății de expresie se vede cel mai pregnant în sistemul Judiciar. Acolo oamenii sunt condamnați că au avut tupeul să aibă altă opinie. Chiar procurorii și judecătorii sunt obligați să aplice mai mult precepte religioase decât prevederi legale. Iar acestea, au ajuns să fie răstălmăcite pentru că altfel, procurorii și judecătorii devin la rândul lor culpabili. Arestările din rândul magistraților turci asta confirmă. Au judecat după lege și principiile actelor normative internaționale la care Turcia este parte, au devenit dușmani ai poporului !

Erdogan nu crede în democrație. Erdogan resădește în sufletele turcilor dorința de cucerire a lumii, de stăpânire a lumii. Discursul lui din 30 mai 2015, când au sărbătorit căderea Constantinopolelui creștin sub loviturile armate ale lui Mehmed al II-lea Cuceritorul ne arată un altfel de Erdogan. Departe de un democrat care duce Turcia spre Europa. Vrea să o ducă dar nu după stindardele Uniunii Europene. Vrea să o ducă prin emigrare, emigrarea musulmanilor și înlocuirea religiilor iudeo-creștine cu cea islamică.

De aceea se afirmă, pe bună dreptate, că „Turcia și Erdogan sunt marile speranțe ale Islamului”.

Preiau discursul lui Erdogan de aici.

”Discursul a fost tradus din limba turcă în limba engleză, de un jurnalist turc care trăiește acum în Washington DC și a fost publicat de Institutul Gatestone, cu sediul la New York, specializat în propaganda anti-musulmană în sprijinul Israelului.
(N.N. O interesantă analiză și a acestui discurs, sub titlul „Turkey? In EU?”, poate fi lecturată aici: Gateston Institute / fragmente din varianta în limba turcă a discursului pot fi lecturate pe site-ul Președinției Republicii Turcia)

În acest discurs, la care au participat două milioane de oameni care l-au aplaudat, Erdogan a întrebat: "Ce este cucerirea?"

"Cucerirea este Hijrah [expansiunea Islamului prin emigrare, urmând exemplul lui Mohamed, fondatorul Islamului, și adepții săi care au plecat de la Mecca, la Medina]. Cucerirea este Mecca. Este de a curăța Kaaba, casa lui Allah pe pământ, de toți idolii. Cucerirea este Ierusalimul. Este atunci când profetul Omar a ștampilat sigiliul Islamului pe Moscheea Al-Aqsa, primul nostru Qibla [direcția spre care își îndreaptă față un musulman atunci când se roagă, în timpul celor cinci rugăciuni zilnice], respectând toate credințele, inclusiv [cele ale] creștini și evrei (sic! n.n.).
Cucerirea este Al-Andalus [teritoriile musulmane din Spania]. Este de a construi cea mai frumoasă arhitectură, literatură, și cultura lumii, cum ar fi la Cordoba și Granada. Cucerirea este Samarkand [un oraș în prezent zi Uzbekistan și o dată capitala a civilizației antice sogdian a cărei principală religia era zoroastrianismul]. Cucerirea este Buhara [de asemenea, în prezent-zi Uzbekistan. A fost un oraș divers, cu zoroastrian, budiste, evrei și comunitățile creștine Nestoriane]. Este de a stabili una dintre cele mai mari civilizatii ale istoriei in stepele Asiei Centrale. Cucerirea este Salah al-Din al-Ayubbi [Saladin, care în 1187 a invadat Ierusalimul]. Este de a arbora steagul Islamului din Ierusalim, din nou.
Cucerirea este Alp Arslan [al doilea sultan medieval musulman al Imperiului Seljuk, care a cucerit Anatolia]. Cucerirea este de a deschide porțile Anatolia până la Viena pentru această națiune musulmană binecuvântată. Cucerirea este Osman Ghazi [primul sultan otoman]. Cucerirea este de a face sicomorul [Imperiul Otoman] să fie plantat în solul care ar acoperi trei continente și șapte climate prin luminarea inspirată de Sheikh Edebali care a spus: "Faceți omul să trăiască, astfel încât statul să poată să trăiască. Cucerirea este pregătire. Cucerirea este atunci când Sultanul Murad al II-lea a abdicat de la tron pentru fiul său în vârstă de 12 ani, Mehmed al II-lea. Și, desigur, cucerirea este sultanul Mahomed al II-lea, care la 21 de ani, îmbrățișa Istanbulul, orașul cel mai iubit al lumii, după distrugerea Bizanțul de o mie de ani.
Mehmed Cuceritorul a cucerit Istanbulul, în 1453, dar cuceririle au continuat mereu înainte și după aceea. Ele au continuat cu sultanul Selim I sumbrul, Sultan Suleiman Legiuitorul, sultanul Murad IV și sultanul Abdul Hamid al II-lea.
"Cucerirea înseamnă a avea curajul, tenacitatea, și perspicacitate să sfidăm întreaga lume, chiar și în cele mai grele timpuri. Cucerirea începe din 1994 [când Erdogan a fost ales primar al orașului Istanbul]. Cucerirea este de a sluji la Istanbul moștenirea sultanului Mahomed al II-lea. Cucerirea este de a face Turcia se ridice din nou.

La finalul discursului lui Erdogan, mulțimea a strigat: "Aici este armata, aici este comandantul!"
 
Nu uit un alt discurs, ținut de această dată în Iran, de președintele de atunci al Iranului, Ahmadinejad, cel care vedea victoria islamului pe plan mondial prin moartea celor care au alte religii dacă este nevoie și dacă nu se convertesc la islam.

Ei bine, Erdogan vrea să elimine laicitatea statului turc. Asta face în aceste zile. Turcia laică a murit la puci. S-a născut Turcia islamică. Armata clericilor turci a învins. Ce a mai existat din armata laică a Turciei moare în aceste zile. Turcia democratică a murit. A câștigat islamul. Acesta este adevărul.

Se pune întrebarea. Care mai pot fi relațiile UE cu Turcia ? Este destul de simplu. Procesul de integrare europeană trebuie oprit. Islamizarea Turciei este incompatibilă cu aderarea acestei țări la Uniunea Europeană. Pot exista relații comerciale însă nu mai pot exista alte relații. Migrația dinspre Turcia și statele musulmane trebuie blocată. Europa nu trebuie să accepte islamizarea. Chiar islamiștii moderați se pot transforma în islamiști radicali, ca Erdogan.

Europa trebuie, în același timp, să promoveze și să impună în relațiile cu Turcia și alte state islamice, regulile ei. Regulile democrației așa cum le acceptăm noi. Nu sunt acceptate aceste reguli, nu sunt relații. Simplu. Islamul trebuie oprit la frontierele Turciei cu Europa. Inclusiv în domeniul afacerilor. Investitorii turci în Europa trebuie opriți. Pe lângă afaceri ei aduc și islam.

Niciun comentariu: