luni, 10 decembrie 2018

Politica PSD: economie socialistă subdezvoltată

Senatorul PNL, Florin Cîțu are o nouă intervenție pe Facebook cu o prezentară concretă a situației din România. Prezentarea lui are la bază informațiile oficiale, nu sunt o „creație” din pix,  așa cum fac cei din alianța toxică PSD-ALDE când ne arată cum curge laptele și mierea la robinetul casei ca urmare a politicilor lor economice.

„Condamnarea Romaniei la subdezvoltare a fost premeditata de PSD!

In ultimii 7 ani socialistii au transferat constient de la un an la altul bani de la investitii catre cheltuieli de personal.

Totul s-a intamplat dupa un plan bine stabilit si executat prin intermediul bugetului de stat. Astfel, de la un an la altul au fost taiati banii pentru investitii si crescute sumele pentru salarii in sectorul bugetar (mai multi angajati cu salarii mai mari).

Aceasta plan de distrugere a Romaniei a fost implementat in timp ce infrastructura ( rutiera, feroviara, distributie de energie, electrictiate etc) se deteriora. Aici este vorba de infrastructura existenta.


Dar in utimii 7 ani nu s-a facut nimic nou si mai ales nici ce exista nu a fost mentinut.

Este clar ca PSD+ALDE au ca obiectiv pastrarea Romaniei la stadiul unei economii subdezvolate.

O economie slaba nu are forta economica sa se protejeze singura. O economie slaba nu are forta economica sa-si pastreze forta de munca. O economie slaba este la mana resurselor distribuite de stat.

Aceasta distributie a resurselor bugetare in 2018 arata pentru oricine care sunt obiectivele PSD+ALDE:

FARA INVESTITII!!

Nu au cum sa schimbe lucrurile. Nu se va schimba nimic in 2019.Orice schimbare ar insemna un cost politic mult prea mare pentru PSD+ALDE. In plus este posibil sa-si supere si finantatorii externi.

Mai mult, ce s-a intamplat cu economia Romaniei in 2017/2018 arunca orice discutie serioasa despre aderarea la zona euro dupa 2028(revin pe acest subiect)

Aceasta este dovada subminarii economiei nationale si PSD+ALDE trebuie sa raspunda personal pentru asta!

#RomaniaFaraPSDsiALDE #2020RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie”

***
Acesta este adevărul. Dacă nu îi demitem prin vot la următoarele alegeri, de peste tot, coșmarul României va continua. Mai bine alegem partidele care știu să facă administrația țării, cum este PNL, chiar dacă efortul de a investi nu va mai aduce, imediat, bani în plus în buzunarele celor care au veniturile asigurate de stat! Sigur însă va aduce un plus în buzunarele celor care activează în economia reală, astfel încât echilibrul va fi restabilit.

Niciun comentariu: