sâmbătă, 8 decembrie 2018

Golania PSD+ALDE de la Alba Iulia.

Deschide ochii, profesore!

Golania PSD+ALDE de la Alba Iulia.

Dancila s-a dus la Alba Iulia cu guvern cu tot. Cu cateva zile inainte de Centenar. Obiectivul declarat a fost sa tina o sedinta de guvern in Sala Unirii.

Pe ordinea de zi, trei puncte. Toate acorduri cu sindicatele, mascate in memorandumuri pentru a putea fi introduse in sedinte de guvern. Ceva ce n-a mai facut nimeni.

Pana acum, acordurile se semnau de ministrul de resort. Si atat.

M-am intrebat de ce oare a facut acest lucru. Si am aflat.

Uitati adevarul.

Totul a inceput la doua rectificare cand Teodorovici a taiat iar banii de la educatie. Surpriza. Niciun cuvant de protest din partea din sindictelor. Ciudat nu? Ca si cum sindicalistii si guvernul vorbisera inainte.

Asa a fost. Vorbisera inainte.

Sindicalistii stiau deja ca urma un acord intre guvern si sindicate la Alba Iulia.
Scenariul pus la cale de Liviu Dragnea si Darius Valcov a fost urmatorul. Stiau ca pe 5 decembrie Presedintele urma sa lanseze proiectul “Romania Educata”.

Sa duca in ridicol acest proiect, Dragnea si Valcov au hotarat sa semneze “Golania de la Alba Iulia”. Pentru asta s-au folosit de sindicatele aservite politic. Asta explica si aparitia pe ultima suta de metri a doamnei Andronescu la invatamant.

Pentru cei care au tendinta sa uite. Sunt aceeasi gasca, atat ministrul cat si liderii de sindicat, care de mai mult de doua decenii fac politica de invatamant in Romania.

Va place cum arata invatamantul in Romania?

Liderii eterni de sindicat, afiliati PSD, din ianuarie pana in mai tipa ca invatamantul romanesc este de mare valoare, din mai pana in septembrie cer majorari de salarii si noi posturi pentru ca la sfarsitul anului sa fie preocuapti de bugetul anului viitor. Pentru asta sunt de dimineata pana seara la televior dandu-si cu parerea despre orice.

Acuz public cele trei centrale sindicale semntare ale acordului de la Alba Iulia ca au participat in numele profesorilor, invatatorilor, educatorilor din Romania la aceasta manipulare grosolana.

Este momentul ca toti cei implicati in domeniul invatamantului sa stie adevarul. Acordul semnat la Alba Iulia nu are absolut nicio valoare. Nu va lasati manipulati si indusi in eroare. Totul este o manipulare pentru a contracara proiecutul "Romania Educata".

Exista o singura concluzie la care sper sa ajunga tot personalul din invatamant:

Domnule Presedinte, nu aveti nicio sansa sa faceti “Romania Educata” cu aceasta gasca care bantuie invatamantul romanesc de 20 de ani.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #2020RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie

***
Florin Cîțu are mare dreptate. Infractorul Liviu Dragnea a făcut pace cu Ecaterina Andronescu pentru că la ea sunt „firele” cu care sunt controlate sindicatele din învățământ. Sunt convins că președintele Iohannis știe foarte bine ce adunătură de indivizi populează învățământul și de aceea proiectul „România Educată” este o propunere și nu a devenit un program național. Pentru a aduce proiectul în prim plan, trebuie eliminată ciuma roșie PSD-ALDE ca apoi să se facă curățenie, cu adevărat, în sistemul de învățământ din România. Unul dintre cele mai bolnave sisteme ale statului Român.

Niciun comentariu: