duminică, 23 decembrie 2018

Reinstaurarea national-socialismlui in Romania

Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu CONFIRMA- legea pensiilor are nevoie de NATIONALIZAREA pilonului II !

Senatorul PNL, Florin Cîțu trage semnalul de alarmă
NATIONALIZEAZA pilonul II sa plateasca pensii speciale! Tupeu de borfas.

Acesti ipocriti, cu averi la vedere mult mai mari decat ale oricarui CEO de companie privata, zic ca ei tin partea oamenilor saraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atat de credul? Daca mai este, atunci ....

Acesti ipocriti sunt si mincinosi notorii. De cate ori au zis in ultimii doi ani ca nu introduc taxe noi? Mint cum respira.
Dar acum trec la cel mai grav lucru in ultimii 29 de ani. Reinstaurarea national-socialismlui in Romania.

Lasati la o parte toate cifrele din ordonanta despre pilonul II.

Asta este tot ce conteaza: Romanii isi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creste si punctul de pensii si legea pensiilor are cel mai mare impact.

Nu este nicio coincidenta. Legea pensiilor nu se poate aplica fara taxele introduse in economie si mai ales fara desfiintarea pilonului II !!

Exista vreun cetatean roman care vrea sa-si scoata banii din contul de economii de la pilonul II si sa:

- sa plateasca pensiile pentru zecile de mii de angajati la stat pentru care statul nu a platit contributii? - doar in 2017 statul NU A PLATIT 3.5 miliarde lei la fondul de pensii si NU A PLATIT 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.

- sa plateasca pensiile speciale ale celor care au iesit la pensie in aceasta perioda. Chiar credeti ca vrea cineava sa-si scoata banii din economii si sa plateasca pensia lui Vacaroiu?

Deja platim prin contributiile noastre din venitul lunar pensiile acestora. Nu este nevoie sa platim si cu economiile noastre.

Si pentru ca nu vor exista romani care sa transfere de buna voie banii pusi deoparte pentru propriile pensii catre pilonul I unde sa acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu vor NATIONALIZA pilonul II de pensii.

Strategia este simpla. Timp de 8 luni vor demoniza acest sector (asa cum au facut cu energia si sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune ca asta vor romanii pentru ca pilonul II de pensii este “incorect” or alta prostie de acest gen.

Ce putem face?

- romanii care au pierdut bani in aceste zile pe piata de capital sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Vaclov,

- romanii care pierd bani la dobanda la depozite de pe urma taxei sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Vaclov

- romanii, aici o sa intru si eu, care pierd pilonul II de pensii sa-i dea in judecata pe Teodorovici, Tariceanu, Dragnea si Valcov (am inceput discutiile cu avocatii pe aceasta tema).

Situatia este dramatica in acest moment. Asistam exact la situatia anilor 50. Comunistii atacau tot ce reprezenta sector privat . Dupa cateva luni au inceput nationalizarile.

Toti cei care stau acum deoparte, asista si zic “lasa ba, ca aia merita” sau se bucura cum ataca niste infractori de drept comun, care dintr-o greseala istorica au ajuns sa conduca Romania, capitalul privat, sunt direct responsabili pentru instaurarea regimului national-socialist in Romania in 2019.

Nu exista economie de piata dezvoltata fara sector privat puternic si dezvoltat. Dar exista economii dezvoltatate si puternice cu aparat de stat mic.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniaLiberala

***
L-am adăugat în „poză” pe Kelemen Hunor pentru că UDMR-ul condus de el asigură coaliției roșii stabilitatea dictaturii. Pentru mine este evident că el practică un joc politic dictat de la Budapesta! Distrugerea României, așa cum o fac cei din coaliția PSD-ALDE, este în avantajul ultra-naționaliștilor de la Budapesta!

Niciun comentariu: