luni, 11 noiembrie 2013

„I-o fi dor, înțeleg, dar nu avem în vedere acest lucru”

I-o fi dor, înțeleg, dar nu avem în vedere acest lucru" a răspuns Crin Antonescu la întrebarea jurnaliștilor.

Agerpres. Extras din scenarita marca Băsescu la B1 Tv.

Președintele Traian Băsescu susține că a existat un plan prin care să fie acuzat de înaltă trădare, la care "au lucrat" atât premierul Victor Ponta, cât și senatorul Sorin Roșca Stănescu.

"Aduceți-vă aminte declarația lui Victor Ponta, care a spus: președintele a vândut România la Consiliul European. Stupiditatea unei astfel de afirmații este ușor de combătut, pentru că nu știu cine a cumpărat-o când eu am vândut-o în Consiliul European. Ce șef de stat sau ce prim-ministru sau poate președintele Comisiei Europene sau al Consiliului? Afirmația a fost foarte gravă, dar ea avea menirea să se adauge falsului generat de Roșca Stănescu și dezbaterii publice, să ajungem într-o comisie care să vizeze acuzarea președintelui de înaltă trădare, ci nu suspendarea. Înalta trădare este mult mai convenabilă pentru situația în care se află ei acum. De ce? Pentru că ea implică un vot cu două treimi în Parlament, care ducea automat la suspendarea președintelui și președintele stă suspendat până când se pronunța ÎCCJ ", a declarat Băsescu luni, la B1 TV.

El a adăugat că într-o astfel de situație el ar fi fost suspendat tot anul iar președintele Senatului, Crin Antonescu, ajungea la Palatul Cotroceni
”.

Asta poate fi scenarită doar de la Cotroceni. Băieții ăia ai lui, consilierii, numai ăia puteau crea un astfel de scenariu. Serviciile nu cred că ar fi pus botul la o astfel de prostie.

Niciun comentariu: