joi, 21 noiembrie 2013

Un politruc de tip sovietic la curtea moșierului Traian Băsescu

Nu iau toate declarațiile individului în calcul aici. Iau numai una, una care a fost anunțată de EvZ cu mare tam-tam și care a fost, mai apoi, ștearsă însă a rămas urma.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/eugen-tomac-poate-ponta-infiinteaza-o-comisie-ca-sa-ne-spuna-cum-a-contractat-mama-sa-un-imprumut-de-1-6-milioane-de-euro-de-la-brd-1068370.html

Ce afirmație face politrucul de tip sovietic ? Că mama lui Victor Ponta a făcut un împrumut la BRD de 1,6 mil de euro. Zilele acestea, mama lui Ponta neagă și cu mult calm anunță că are doar un card pe care îi vine pensia și că nu a făcut în viața ei un împrumut bancar. În plus, nu am văzut ca BRD să nege informația. Nu am văzut ca BRD să se supere pe dezinformare. Este spre răul BRD. Pentru că orice om cu mintea întreagă va evita să mai aibă un contact cu o bancă din care ies informații ce țin de secretul bancar.

Persoană, sumă și bancă. Nu ne spune și pentru ce. Totuși, individul acuză cu tupeu. Școala sovietică de dezinformare și denigrare. Venit din sudul Ucrainei unde s-a născut, a avut de unde învăța până la 17 ani când a venit în România. Denigrează, denigrează, denigrează pentru că sigur „rămâne” ceva.

Individul este unul dintre politicienii instruiți de Traian Băsescu. Este și cel care i-a asigurat lui Traian Băsescu voturile din R. Moldova. La fel ca Baconschi la Paris.

Păi, să nu le strivești capul ca la șarpe ?!

Niciun comentariu: