joi, 21 noiembrie 2013

Soluția pentru România este demisia lui Traian Băsescu

Dosarul Călărași, devenit celebru ca urmare a unor acțiuni indecente ale unor lideri politici social-democrați care au vrut să impună constituirea unei comisii parlamentare fără a discuta în prealabil cu partenerii liberali are o soluție. Soluție anunțată azi de Președintele PNL, Crin Antonescu la conferința de presă: demisia imediată a lui Traian Băsescu.

Agerpres. "Cu dosarul Călărași — că acesta este subiectul, nu comisia — convingerea mea fermă și a tuturor colegilor (...) este că pentru România această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti această țară de un nou subiect jenant. Este o decizie care ar scuti această țară de încă un an de război politic, de tranșee în care se trage cu toate armele din dotare și care oricum bine acestei țări nu-i face și l-ar scuti poate și pe președinte în finalul mandatului și carierei sale de o situație perfect jenantă".

"Îi cer demisia lui Traian Băsescu pentru că nu este acceptabil ca președintele unei țări cum este România, cu atâtea probleme, cu atâtea frustrări, cu atâtea întrebări care încă nu au răspuns după zece ani, în ultimul an de mandat să comunice a nu știu câta oară public ca despre o problemă importantă, dacă nu prima pe agenda sa, bunăstarea materială a propriei sale familii, să ne descrie cu lux de amănunte cum ar fi vrut de fapt să-și ia dânsul pământul, dar nu avea bani și a pus-o pe fiica sa și ce o să facă cu pământul și cum se câștigă și cum nu se câștigă. Bineînțeles că fiecare dintre noi are dreptul la viață privată, are dreptul la acțiuni în limita legii, inclusiv pentru interesul material al său, al copiilor, al părinților, dar nu are voie președintele țării cum nu are voie niciun alt demnitar din această țară să vorbească public despre acest lucru într-o societate în care numeroși tineri chiar cu calificarea fiicei sale, chiar cu veniturile fiicei sale nu numai că obțin greu împrumuturi de acest fel, nu de asemenea ordin, de mărime, dar le e greu să facă orice".

"Iată de ce din toate punctele de vedere demisia lui Traian Băsescu, din punctul meu de vedere și al colegilor din PNL, se impune. Nu sunt naiv, nu cred că sunt foarte multe șanse ca dl Traian Băsescu să urmeze această sugestie, dar ea ar fi un răspuns politic sănătos și demn, singurul cu șanse ca în această țară să înceapă acum foarte repede altceva".

Aceasta este rezolvarea în această cauză. Pentru că indiferent ce ar rezulta în urma oricăror cercetări, imaginea publică despre Președintele României Traian Băsescu este aceea a unui om care profită de înalta demnitate publică pentru a se îmbogăți. Traian Băsescu duce în derizoriu demnitatea publică de Președinte al României.

Normal, cu ocazia conferinței de presă au fost formulate și alte poziționări ale PNL. Nimeni, din alt partid, nu poate să angajeze PNL într-o acțiune politică. Nici o decizie politică a PNL nu se ia de către un membru al PNL. PSD și Victor Ponta au fost astfel atenționați că ce s-a petrecut în zilele din urmă nu este acceptat de către PNL și că nu este acceptabil nici în viitor. PNL este de acord cu comisia pe care o propune PSD cu amendamentul că aceasta să fie condusă de un membru PSD și să fie asumată, ca rezultat, de către PSD.

Poziția este corectă. Este corectă pentru că pune PSD în fața unui semi-eșec provocat de către liderii PSD cărora nu le mai tace gura. Este o atenționare azi care poate provoca, dacă nu se fac corecturi de comportament, fisuri în interiorul USL. Respectă ca să fii respectat. Ce au făcut pesediștii intră la categoria „lipsă de respect față de aliat”. Și Ilie Sârbu, și Zgonea și toți ceilalți pesediști cu mâncărici la limbă trebuie să priceapă că USL poate fi menținut dacă își respectă aliații. Dacă au o dorință, o pot discuta în interiorul USL nu la televiziuni, nu la cârciumă, nu pe holurile Parlamentului în fața microfoanelor presei.

2 comentarii:

Luta Roxana spunea...

Salutari,
Numele meu este Luta Roxana din Bistrița, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fie atenți cu privire la modul de a obține un împrumut pe internet, atât de mulți creditori aici sunt toți escroci și sunt doar acolo pentru a vă înșela de toți banii. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut la început aproximativ 1300 de euro, fără să iau împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3.000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

Slavă lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără niciun stres, m-a încurajat să depun cereri. Am solicitat un împrumut de la doamna Sarah Michael și am primit un împrumut de 25.000 de euro pe care l-am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit împrumutul în mai puțin de 48 de ore și cu o dobândă de 3% fără colateral. Sunt foarte fericit că sunt salvat de sărăcie.

așa că îi voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut să o contacteze pe doamna Sarah Michael, prin e-mail: (sarahmichael831@gmail.com) sau Whatsapp: + 1-315-284-1764. De asemenea, mă puteți contacta pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

Unknown spunea...

As-salamu alaikum

Nama saya Kartika Fitri (kartikafitri74@gmail.com) dari Bogor (Indonesia), Saat Pandemi Covid19 ini usaha suami saya berhutang karena tidak bisa mengimbangi, jadi saya cari online bagaimana saya bisa mendapatkan pinjaman pribadi karena tidak punya agunan, saya menghubhang be tetapi ternyata penipuan dan penipuan setelah mengirimi mereka uang, Anda tidak akan mendengar kabar dari mereka lagi

Jadi saya melihat posting dari Mahammad Ismali (Mahammadismali234@gmail.com) tentang pinjaman dari Perusahaan Pinjaman Dangote Via email: Dangotegrouploandepartment@gmail.com dengan bunga pinjaman 2%, jadi saya menghubungi mereka mengikuti prosedur mereka dan saya mendapatkan 500 juta) disetujui dan ditransfer ke kami

Saya ingin berterima kasih kepada Perusahaan Pinjaman Dangote dan juga Mahammad ismali dan saya ucapkan terima kasih selamanya, saran saya kepada siapa pun yang membaca ini jangan buang waktu Anda mencari pinjaman lagi dimana hubungi Perusahaan Pinjaman Dangote danhya saya bumpers sah