luni, 24 aprilie 2017

4 ani cu suspendare plus 2 ani cu executare, în alt dosar, fac 6 ani cu executare

Primarul socialist din Deva, Mircia Muntean și-a aflat soarta. ICCJ a decis, în complet de 5 judecători (spaima politicienilor), să îl condamne la 2 ani de închisoare cu executare pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului (peste 1 la mie !). Instanța a respins apelul politicianului și a păstrat sentința dată de instanța de fond în 2016.

Instanța a constatat că mai are o condamnare, de 4 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu în 2013, așa le-a contopit. A rezultat 6 ani de executare a pedepselor. La pușcărie cu mafiotul !

La Deva se vor organiza noi alegeri pentru primar. Socialiștii lui Geoană nu mai au cu cine concura. Fost PSD-ist, după condamnarea la 4 ani cu suspendare, Mircia Muntean a trecut la Partidul Social Românesc al lui Mircea Geoană.

Partidele vor trece la campanie.

Mai sunt niște primari condamnați cu suspendare sau cu executare dar în faze superioare ale proceselor așa că sentințe definitive vor mai apare. Alegeri locale, așijderea. Eu îl aștept pe infractorul Liviu Dragnea în al doilea dosar. Să pot anunța ca la Mircia Muntean. Doi ani cu suspendare plus cât i-o dat instanța competentă fac atâția ani cu executare. M-am săturat de infractorul ăsta cocoțat în fruntea statului și devenit un fel de „sultan” al țării.

Niciun comentariu: