vineri, 7 aprilie 2017

Radu Soviani: Mediafax a dat știrea că prim-ministrul Grindeanu a condamnat atacul SUA în Siria !

Pe Facebook am văzut informația. M-am dus la Radu Soviani pe pagina de Facebook și am distribuit-o pe pagina mea. Informația este foarte, foarte „interesantă”.

O preiau și o dau pentru că merită o mai amplă analiză.

Radu Teodor Soviani
2 ore · 
Extrem de ciudat! Tocmai ma apucam sa scriu comentariul "Off Grindeanule... " in urma stirii publicate de Mediafax la ora 11.25 potrivit careia Sorin Grindeanu ar fi condamnat atacurile SUA din Siria ca fiind atacuri fara justificare, cand deodata, STIREA A DISPARUT CU TOTUL DE PE SITE-ul Mediafax.
http://m.mediafax.ro/…/grindeanu-despre-atacul-american-din…

Mediafax a șters știrea. Nu se mai găsește. Îmi rămâne doar varianta de a da crezare lui Radu Soviani. Dacă Mediafax lăsa știrea și venea apoi cu alta care să o infirme este altceva. Dar pentru că nu a făcut așa ceva avem două cărări, poteci pe care să mergem. Mediafax a pus în gura lui Sorin Grindeanu, prim-ministrul României, o declarație care nu îi aparține - retras-o la protestul declarantului sau a Guvernului -, fie Mediafax la „prins” pe Grindeanu cu declarația iar apoi acesta sau Guvernul sau, de ce nu, infractorul Dragnea din partea PSD, a cerut să fie retrasă.

Ce știm sigur aici ? Știm că prim-ministrul Grindeanu este în relații foarte strânse cu „vărul” Ponta. Mai știm că „vărul” Ponta a devenit un anti-american și anti-european „cu clăbuci”. Alături de Adrian Năstase dar și alți „corifei” de pe la PSD și, desigur, ALDE.

Dacă este adevărat (nu văd de ce nu ar fi) ce spune Soviani, atunci avem o gravă problemă. Ce a văzut Soviani au văzut și toți ambasadorii și alte persoane care urmăresc non-stop presa română. 24 din 24 ! Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost deja pus „la insectar” ca anti-american și anti-european. Consecințele vor fi.

Dacă prim-ministrul Sorin Grindeanu a făcut o astfel de afirmație, situația este deosebit de gravă. O demisie urgentă a acestuia ar trebui luată în calcul. Nu știu ca România să fi schimbat parteneriatele strategice ! Nu știu ca noi, românii, să avem un parteneriat strategic cu Rusia și cu Siria ! Nu știu ca noi, românii, să fi renunțat la parteneriatul strategic cu SUA (unul din pilonii de bază ai politicii noastre externe !), la parteneriatul strategic cu Franța, la cel cu Germania sau la cel cu Marea Britanie !

Mi se pune un mare semn de întrebare asupra acțiunilor interne ale PSD și ALDE. Ce clocesc cele două partide ? Prim-ministrul Sorin Grindeanu a exprimat, de bună voie și nesilit de nimeni, propria opinie sau, nu cumva, a devenit un purtător de cuvânt accidental al orientărilor cluburilor de glumeți politici PSD și ALDE ?

De unde până unde prim-ministrul Sorin Grindeanu adoptă o poziție oficială în numele României condamnând atacul SUA asupra bazei aeriene a Siriei de unde s-a desfășurat atacul cu gaze toxice asupra populației civile ostile guvernării lui Bashar Al-Assad ?

Dacă este adevărat ce spune Soviani iar probele indirecte duc la acest adevăr, acest prim-ministru este „un taler cu două fețe”.

Va trebui să fim mai atenți la ce fac și ce clocesc cei din PSD și ALDE. Să nu ne trezim cu cine știe ce alte minuni !

Între timp, Mediafax vine cu o știre contrară celei anterioare. Cineva se joacă cu focul ! Lectura știrii dată de Mediafax, făcută cu multă, multă atenție, confirmă niște presupuneri. Mai pe șleau, Grindeanu confirmă faptul că „trebuie” să spună așa și nu altfel !

Niciun comentariu: