duminică, 24 septembrie 2017

La Sibiu se vrea mai mult ... PNL


AgerpresRaluca Turcan: Oameni hotărâți și competenți în domeniile lor de activitate au ales să devină membri ai PNL

Profesori, ingineri, juriști, economiști, IT-iști și cadre militare în rezervă, oameni hotărâți și competenți în domeniile lor de activitate au ales să devină membri ai PNL, a anunțat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan.

Unde se face muncă politică în mijlocul oamenilor, se obțin și rezultatele. Rezultate care au o valoare cu atât mai mare cu cât persoanele care aderă la organizația locală sunt decise să își folosească competențele pentru ideile și principiile promovate de PNL.

Noi membri s-au alăturat echipei PNL Sibiu. Profesori, ingineri, juriști, economiști, it-iști și cadre militare în rezervă, oameni hotărâți și competenți în domeniile lor de activitate au ales să devină membri ai PNL. Au venit cu gândul că România are nevoie de un partid puternic care să se opună batjocurei PSD și care să ofere, la toate nivelurile, soluții moderne, puse în aplicare de oameni dedicați și integri. Au ales fără reținere PNL Sibiu. Au optat pentru PNL Sibiu pentru că se simt reprezentați de oamenii care fac politica liberală la Sibiu, convinși de faptul că valorile liberale, urmărite cu determinare și integritate, pot servi interesul public.

Odată cu deschiderea organizației noastre, am strâns rândurile și cu colegii mai vechi din PNL, primari, consilieri, oameni din mediul public sau privat, seniori sau tineri. 

Este o onoare când oamenii ne aleg și decid să militeze împreună cu noi pentru o Românie prosperă, educată, modernă și performantă. O Românie în care să fie respectate în fiecare zi libertatea, democrația și statul de drept.

Îi așteaptăm în continuare pe toți cei care își doresc să facă politică în folosul cetățenilor și nu în interes personal sau al unui grup de partid.

Îmi doresc ca astfel de știri să văd și din alte localități. Chiar și de la organizațiile sectoarelor din București ale PNL. Sectoare amarnic văduvite de membri și simpatizanți din cauză de PSD, PMP, USR și mai știu eu ce făcătură politică. Organizațiile PNL din sectoarele Bucureștiului nu ar trebui să nu se mai adreseze celor care au plecat, nu fac parte din electoratul PNL, sunt oportuniști nu „valori” liberale. Har Domnului, vorba aia, în București sunt mulți oameni care doresc promovarea valorilor politice liberale însă trebuie să îi găsești și să le vorbești. Pe limba lor. Când faci campanie PNL în mijlocul votanților PSD sau a altor ciudățenii politice, nu ai cum întări PNL în București !

Niciun comentariu: