duminică, 17 septembrie 2017

PSD își etalează „cultura”. Iar bătaie

Imagine Antena3
Știre pe „toate gardurile”. Nicolae Bădălău, senator PSD și numărul 2 în PSD după infractorul Liviu Dragnea, confirmă că este „din PSD”. Supranumit „baronul Ficățel”, „stăpânul din Giurgiu”, a celor mișcătoare și nemișcătoare, o copie a „baronului de Teleorman” - județe vecine, ce naiba (!) -, și-a dat în petec.

Nuntă la Giurgiu. „Stăpânul” județului, pesedistul Bădălău invitat. Marin Anton, președintele PNL județean, invitat. Marin Anton este foarte critic cu privire la acțiunile PSD în județ dar în special cu privire la comportamentul de stăpân al lui Nicolae Bădălău.

La nuntă, Bădălău a profitat de moment și „l-a pocnit” pe Anton.
Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură” - a declarat Marin Anton presei.
Suntem în fața unei „accentuări” a luptei politice. Mai ieri am avut „cazul” Palada - Goțiu la B1Tv. Cum ar veni „putere vs. opoziție”. Palada pentru PSD iar Goțiu pentru USR. Goțiu ia un pumn în gură (după propria declarație) plus niște smucituri. Ieri, altă întâlnire „putere vs. opoziție”. La Giurgiu, la nuntă, acum între lideri locali dar și naționali. Soluția aleasă de secretarul general al PSD, Nicolae Bădălău? Un pumn în gură. Nu mai pun la socoteală „vorbele frumoase”.

Pot trage concluzia că PSD practică metoda simplă, primitivă a „puterii prin ciomăgeală”? Pot.

Cultura politică a PSD este bătaia. Iar dacă suntem mai atenți la ce a făcut PSD de la acapararea puterii (cu sprijinul foarte larg al unor concetățeni care „nu au avut pe cine să voteze”), vom observa că „puterea prin ciomăgeală” se aplică în toate domeniile. Inclusiv cu privire la Justiție! Nu mai spun de jaful organizat asupra resurselor țării.

Niciun comentariu: