sâmbătă, 16 septembrie 2017

Cei de la B1Tv au organizat „o cafteală”. Le-a ieșit

Văd prea multe cuvinte cu grijă folosite asupra „evenimentului” de la B1Tv. Nu îmi place faptul că se caută ocolirea „instigatorului” ! Iar instigatorul este postul Tv, B1. Cei de la B1Tv și-au dorit, cu îndârjire „sânge pe pereți”. Să aibă poporul „lupta cu gladiatori” în varianta modernă.


Gladiatorii au deja un „renume”. Și de aici plec la constatare. Amândoi știu să dea din gură. Răi. Câinoși. Iar B1Tv, în mare foame de bani și audiență, a ales să organizeze „o cafteală” verbală pentru că altfel nu i-ar fi invitat tocmai pe cei doi să se înfrunte „politic”. Goțiu de la USR și Palada de la PRU ! Partide cu greutate și personalități politice așișderea.

În timp ce în lumea asta se pare că totul o ia razna, noi suntem conectați la realizarea editorială a unui post Tv de mahala: B1Tv ! Mai mare rușinea !

Oare cum naiba se poate scoate din grila de programe un post Tv ? Nu la nivel național ci la nivel personal. Știu metoda simplă, „sari peste”, dar de ce să sar ? De ce să consider grila de programe din contractul cu Telekom un câmp minat ?

Niciun comentariu: