marți, 3 ianuarie 2017

Cui îi este dor de o vorbă bună: Pieleanu, este un guvern de meseriași !

Analistul (?!) Marius Pieleanu

Mortal ! La Agerpres găsesc o declarație pentru Agerpres a „analistului” Marius Pileanu (apropo ! Nu era socilog ? Sau îi este rușine cu ce a fost ?).
Nu am un comentariu negativ la adresa listei propuse de președintele Dragnea și, implicit, de premierul Grindeanu. Acolo regăsim nume mai cunoscute, cum este cazul Olguței Vasilescu, dar și oameni intrați în premieră în spațiul public. Am sentimentul că e o echipă de meseriași, de profesioniști în domeniul lor de activitate și s-ar putea să aibă rezultate bune
Măi nene ! Tu ai toate țiglele acasă ?

Ce treabă are madam de Teleorman, Dan Carmen Daniela, cu Ministerul Afacerilor Interne ? Ca să dau doar un exemplu. Ca prefect de Teleorman a fost mai ceva ca o varză. Cum crezi tu măi „analistule” că a acumulat individa cunoștințe despre Spațiul Schengen și rolul Poliției de Frontieră, sau cum a acumulat individa cunoștințe despre rolul și locul Poliției Române, sau al altor instituții din componența acestui minister ? A, că a lucrat ca prefect sau mai înainte, foarte puțin timp, la serviciul de evidență al populației în calitate de socotitor pe abac ?! S-au nu cumva s-a calificat atunci când era casier la Raiffaisen ?

Pieleanu și-a asigurat locul la coada, care se pare că va fi destul de lungă, pupincuriștilor.

Un comentariu:

Nicu Adam spunea...

Ce sa astepti de la pueleanu...linge!