duminică, 1 ianuarie 2017

Inadmisibil !

Clubul Reina din Istanbul
Agerpres. LIVE UPDATE Turcia: 39 de morți, dintre care 16 străini, și 69 de răniți în atacul de la Istanbul; autorul - căutat încă (ministru) - FOTO/VIDEO

Sunt înfuriat. La culme. Este inadmisibil ca o lume întreagă să fie la dispoziția unor demenți și culmea-culmilor, când acești demenți ajung pe mâna autorităților să fie „protejați” potrivit normelor introduse în legi de „protecție a drepturilor omului”. Demenții, asasinii devin „oameni” iar victimele lor au fost cu totul și cu torul altceva !

Îmi exprim frustrarea față de comportamentul de până acum al statelor care au legi pentru protecția cetățenilor slabe, instituții de apărare a ordinii publice slabe dar au legi „puternice” de care se folosesc demenții, asasinii pentru a comite crime motivate politic.

Condoleanțe pentru familiile care și-au pierdut ființele dragi aseară la Instanbul.

Este inadmisibil să aud niște neica nimeni la TV perorând că vinovat este Președintele Erdogan ! Cretinii au glas iar niște televiziuni conduse de idioți și susținute de alți idioți îi cheamă sau le permit să emită cretinisme. Cum poți face o astfel de afirmație ? A fost Erdogan cel atacat ? Nu. Au fost uciși oameni nevinovați !

Obama a declarat că va acorda asistență Turciei pentru prinderea criminalului/criminalilor și tragerea lor la răspundere. Dacă este însă un membru al PKK ? Dacă este un membru al unei formațiuni armate a kurzilor, cei susținuți de SUA ?

Nu pot să trec cu vederea unele reacții ale unor ONG-uri și ale unor politicieni din statele din vestul Europei care au acuzat forțele de intervenție naționale că „nu au acordat șanse la viață criminalilor” care au comis atentate teroriste ! Ăia au ucis sute de oameni iar forțele de ordine ar fi trebuit să le acorde șansa să trăiască ! Am înțeles că prin Olanda au fost formulate plângeri penale împotriva forțelor de ordine care „au acționat cu brutalitate” împotriva „teroriștilor”. Inadmisibil !

Pentru demenții care promovează terorismul, atât pentru cei care acționează direct cât și pentru cei care îi formează, inclusiv „spiritual”, pentru binele restului omenirii există o singură soluție: nimicirea.

Niciun comentariu: