miercuri, 18 ianuarie 2017

Protestele împotriva legilor grațierii și amnistiei mascate a PSD și ALDE sunt un semn al renașterii spiritului civic absent la votul din 11 decembrie 2016.

După cum spune presa care prezintă protestele, acestea au loc aici în București, la Cluj, HotNews fiind la fața locului iar cei de pe Facebook afirmă că sunt proteste și în alte localități din țară, cu un număr mai mic de persoane dar care se pare că încep să își îngroașe rândurile.


Lumea scandează:
- „Fără amnistie, vă vrem la pușcărie !”
- „Voi furați, voi amnistiați !”
- „Antena 3, niște derbedei !”
- „Antena, nu dezinforma !”
- „Dragnea nu uita, România nu-i a ta !”
- „Guvernare, nu eliberare !”
- „Jos PSD, ciuma roșie !”
- „DNA să vină să vă ia !”
- „Mințiți poporul cu televizorul !”
- „Hoții stau la pușcărie în democrație !”
- „Jos penalii !”

La Cluj, reporterii România Tv sunt apostrofați de manifestanți că sunt „mâna de șantaj a lui Ghiță”.

România Tv este în febră. Titrează: „Apărătorii dosarelor măsluite protestează acum”, „Susținătorii lui Kovesi în stradă”, „Cine a dat ordinul ?”

Protestele confirmă faptul că este posibil să asistăm la „un război civil” între televiziunile patronilor infractori care susțin un Parlament și un Guvern dominat de infractori și societatea civilă, cum spun unii colegi, toți ceilalți cetățeni ai țării.

Regret să o spun. Cei care nu au fost la vot în 11 decembrie 2016 sunt, indirect, responsabili de abuzurile puterii PSD - ALDE.

Infractorul Liviu Dragnea și inculpatul Tăriceanu au reușit să declanșeze cea mai rapidă manifestare publică ostilă guvernării demnă de un loc în Cartea Recordurilor.

Niciun comentariu: