sâmbătă, 22 martie 2014

Gura păcătosului, adevăr grăiește. Victor Ponta : „Aceasta este cea mai bună alianță electorală !”.

La BEC, după depunerea listei pentru europarlamentare. Victor Ponta a vorbit pentru alegătorii săi. Antena 3 nu a scăpat ocazia să prindă esența. Pentru propagandă, desigur.

„„UPDATE 12:15 - Victor Ponta, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea au mers împreună la Biroul Electoral Central pentru a depune listele candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a explicat că aceasta este cea mai bună alianţă electorală şi că europarlamentari români trimişi în Parlamentul European vor duce vocea României mai departe în structurile europene.

"Sunt foarte bucuros, alături de colegii mei, domniul Oprea şi domnul Constantin, în numele alianţei, să fim aici astăzi, la momentul candidaturilor. Ne mândrim foarte tare cu toţi candidaţii. Din primii cinci candidaţi sunt domni şi doamne care ne vor reprezenta cu cinste în PE. Avem şi oameni cu experienţă, avem şi oameni tineri. Vreau doar să spun că pentru noi este extrem de important ca, după 25 mai, vocea României să fie recunoscută în structurile europene mult mai puternic decât până acum.”"

Îl cred. După chinul suferit până de curând în USL, alianță chinuitoare pentru partidul stat PSD, acum au ajuns la liman. Majoritatea formațiunilor politice socialiste au ajuns într-o alianță electorală. Sunt cei mai puternici, potrivit sondajelor de opinie. Vom vedea la vot.

Cu niște ani în urmă, nu foarte mulți, doar vreo trei, USL era declarată, tot de Victor Ponta, cea mai bună alianță electorală. Aveau de câștigat niște alegeri. Acum, cea mai bună alianță electorală este fără PNL. Omul este sincer. Trăiește momentul. Această alianță socialistă în concubinaj cu UDMR-ul fără doctrină politică, domină România. Este însă trist faptul că Victor Ponta se poate exprima azi cu atâta satisfacție. Nu trebuie uitat că PSD nu ar fi ajuns la guvernare și la putere parlamentară fără alianța cu PNL pe timpul USL. Fără sprijinul PNL, Victor Ponta nu ar fi ajuns premier.

Victor Ponta nu putea să nu devină ridicol. Este în natura lui să folosească cuvinte mari fără acoperire. Ultima frază, este ridicolă. Este inadmisibil să confiști „vocea României” pentru partidul tău, pentru alianța ta. România nu este PSD sau alianța acestuia cu UNPR și PC !

Îmi doresc enorm de mult ca această afirmație insultătoare la adresa tuturor românilor care nu susțin PSD și Victor Ponta, UNPR și Gabriel Oprea sau PC și Dan Voiculescu să genereze o revoltă și o mobilizare exemplară la vot pentru ca acești pigmei să nu își atingă scopul: majoritatea absolută a aleșilor în Parlamentul European. Cu cât vom participa mai mulți la vot, cu atât procentajul PSD+UNPR+PC și UDMR scade. Există posibilitatea ca PSD și aliații lui să ia chiar mai puțin de 30% iar UDMR să privească declarațiile din PE la televizor.

Niciun comentariu: