duminică, 2 martie 2014

Jigodismele editoriale ale slugilor lui Dan Voiculescu

Am găsit imaginea pe net. Sugestivă. Dan Constantin, redactorul-șef al fițuicii cu pretenție de ziar de calitate „Jurnalul național”, execută cu sfințenie „ordinele” mogulului.

Pe fb am găsit o promovare a articolului „cadru” pentru activitatea editorială a fițuicii dar și a posturilor Tv nășite de mogulul Voiculescu. Scris, normal, de ditamai redactorul-șef, Dan Constantin.

Din titulatură, „eminentul” jurnalist care face figură de om „cuminte” pe la Tv-urile voiculesciene, introduce tema de bază: Crin Antonescu este băsescian. Temă pe care Antena 3 sau mai nou Latrina 3 ori Toaleta 3 o tot promovează cu disperare. Afirmă Dan Constantin sentențios: „Duşmanul” lui Băse, pupat de băsişti””. Cu „dușmanul” între ghilimele pentru a arăta că atitudinea lui Crin Antonescu ca opozant ferm împotriva lui Traian Băsescu este una falsă, Dan Constantin continuă în corpul articolului cu afirmații nu doar mincinoase ci chiar insultătoare.

Defecțiunea lui Tăriceanu, este recomandată colegilor voiculești ca un „gest spectaculos” care a obligat pe Crin Antonescu să deschidă un „front de luptă” în interiorul PNL pentru a păstra parlamentarii PNL în curtea partidului iar în teritoriu pentru a împiedica golirea partidului de membri. Ipochimenul afirmă: „„Crin rămâne în echipă cu “alde Orban” şi alţi cântăreţi de calibru intelectual dacă se retrag figurile marcante”” ?! Nu este doar o afirmație mincinoasă ci profund jignitoare. Pentru toți liberalii pentru că afirmația lui insultătoare se adresează tuturor liberalilor care nu au de gând să îl însoțească pe Tăriceanu în aventura lui politică. În același timp, pune periuța pentru scame pe umerii tuturor celor care vor pleca din PNL. Jegoasă ființă.

M-a surprins însă și mai mult faptul că ipochimenul induce ideea că PNL este înțesat de securiști ! Ba, chiar Crin Antonescu ar fi unul dintre ei ! Ce scrie panarama de jurnalist:

„„Din interior este atent supravegheat şi de numeroşii absolvenţi ai colegiilor naţionale de informaţii şi apărare care au cheie dublă ­ una la partid, cealaltă la unitate. Ştiind că ordinele nu se discută, Crin poate afla peste noapte că nu mai are “coledzi””.

Jegosul Dan Constantin afirmă, nici mai mult și nici mai puțin că PNL este un partid politic simulat, fiind de fapt o extensie a serviciilor de informații care, la ordin, se poate desființa. În folosul cui ? Al PSD ? Al PC ? Al UDMR ? Al UNPR ? Sau al lui Băsescu și gașca lui ? Nu ne spune eminenta jigodie jurnalistică de la fițuica lui Voiculescu însă nu este exclus să aflăm de la Mugur Ciuvică cel care vine cu explicațiile necesare anti-băsiste la Antena 3/Latrina 3/Toaleta 3.

Un alt front de luptă, al doilea, pe care l-a deschis Crin Antonescu, care este un fel de luptător singuratic, este împotriva PSD și a aliaților acestuia cu un arsenal tocit folosit anterior de Traian Băsescu, afirmă ipochimenul „Jurnalului național”. Fiind vorba despre arsenalul tocit al lui Băsescu, ce cuprinde pe Dan Voiculescu, Antenele și partidele artificiale este evident că urmează o înfrângere a lui Crin Antonescu, acest candidat plecat de capul lui la cucerirea Cotrocenilor de unul singur.

Da, este un front de luptă și nu este singurul. Așa ar pare la prima vedere. Pentru că de fapt este un singur front de luptă, pentru că PSD nu îi are ca aliați doar pe cei din UDMR, UNPR și PC, acum s-au adăugat și băsescienii.

Dan Constantin afirmă că cel de-al treilea front de luptă deschis de Crin Antonescu este unul „de mucava”, este unul fals. Împotriva lui Traian Băsescu și a aliaților lui. Practic, induce ideea că Traian Băsescu și aliații lui îl vor ajuta pe Crin Antonescu să lupte împotriva PSD și ai lor, Băsescu găsind în Crin Antonescu înlocuitorul preferat.

Dan Constantin nu mănâncă rahat cu lingura sau polonicul. S-a aruncat într-o fosă septică de-a binelea pentru a satsiface orgoliul mogului.

Îl anunț eu pe ipochimen, în măsura în care mai are neuronii activi că este, de fapt, un singur front de luptă. Împotriva lui Traian Băsescu și a băsescienilor. Pentru că PSD și PC au alături tocmai formațiunile politice care au permis lui Traian Băsescu să guverneze abuziv împotriva propriului popor. UNPR și UDMR au fost partidele care au permis lui Traian Băsescu să aibă majoritatea parlamentară pentru a nenoroci un întreg popor. Prin acțiunile PSD desfășurate împotriva PNL pe timpul USL, s-a revenit la sistemul abuziv și necinstit de pe timpul guvernărilor băsesciene. PSD prin Victor Ponta au încheiat cu Băsescu pactul de coabitare iar Dan Voiculescu a fost unul dintre sfetnicii care au recomandat încheierea lui. Victor Ponta și Băsescu au gonit-o pe Mona Pivniceru de la ministerul Justiției pentru a o împiedica să facă reforma Justiției în vederea asigurării independenței acesteia. Victor Ponta și Traian Băsescu și-au împărțit funcțiile în Ministerul Public, procurorii devenind slugi la doi stăpâni. Victor Ponta prin intermediul lui Ioan Rus a împiedicat materializarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu. Deși Ioan Rus avea obligația să actualizeze listele electorale permanente nu a făcut-o, astfel ne-am trezit cu aproape 3 mil. de alegători peste realitatea din teren. Toți erau decedați, unii chiar oale și surcele, vorba românului. Victor Ponta și Traian Băsescu au acționat și acționează, cu succes, pentru împiedicarea privatizărilor în economie astfel încât amândoi să aibă, în continuare, acces la finanțarea partidelor lor. Este evident că tot Victor Ponta și Băsescu au căzut de acord ca în cauzele mediatice de corupție în care să fie implicați oamenii lor de suflet să se pună batista pe țambal. Cum naiba de nu s-a reușit, nici până astăzi, să se dea de capăt tuturor sesizărilor miniștrilor USL cu privire la abuzurile miniștrilor PDL ? Timpul trece, coabitarea merge, noi cu drag guvernăm. Vorba aia.

Este timpul pentru o mai intensă campanie împotriva gunoaielor jurnalistice de la Trustul Intact al lui Dan Voiculescu.

Niciun comentariu: