sâmbătă, 1 martie 2014

Se curăță ograda, cum a spus Dobrițoiu la Răzvan Dumitrescu

Invitat la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, devenit între timp un „miștocar” antenist împotriva lui Crin Antonescu și a PNL, senatorul Corneliu Dobrițoiu a punctat, ca un militar de carieră operativ: se curăță ograda. Se curăță ograda PNL de cei care au fost liberali doar cu numele. Nu cu sufletul, nu cu întreaga lor ființă. Varujan Vosganian se exprima plastic că a fi liberal este o stare de spirit. Frumos !

Se curăță ograda ceea ce este foarte bine. Vedem după ce pleacă „gunoiul” cu ce rămânem. Pentru că în luptele politice ce urmează a se da în acest an dar și în anii viitori este important să știm dacă „soldații” noștri vor lupta pentru valorile liberalismului sau au „negoțuri politice” cu dușmanul. Oricare ar fi el. Iar dușmani sunt pe toate drumurile. PSD și toată stânga plus băsescienii și sectarii politico-religioși, de genul IRL.

Cine se teme de curățenie, va trăi în mizerie. Noi nu vrem. Știm că „starea de spirit” de care vorbește Vosganian se formează greu. În primul rând, oamenii trebuie să se simtă liberi pentru a putea beneficia de libertate. Din moment ce oamenii nu se simt liberi și nici nu vor să fie ce viața le oferă de la naștere, se vor comporta ca traseiștii politici. Un anume fost parlamentar PNL (dela Bistrița-Năsăud) a motivat plecarea la PSD cu motivul că „alegătorii l-au ales să fie la putere”. Idiotul neagă astfel un concept constituțional: art. 69 alin. (2) - Orice mandat imperativ este nul. Își neagă și formația liberală, înțeleg
că a fost în PNL de 16-17 ani. Mai bine că a plecat. Vorba aia, nu te poți pune cu proștii.

Postul Tv al lui Ghiță pesedistul anunță „alarmat” o „avalanșă de plecări din PNL” în săptămâna care urmează. Bine, sursa este „pe surse”, locul unde se construiesc ca pe linia de producție știrile inventate de propagandiștii sectariști chilimăniști și băsescieni. Ei vorbesc de cinci dezertări. Dacă este să mă uit mai bine, unul a fost demis - Ilieșiu - pe motiv de prostie agresivă, David și-a dat demisia pe motiv de dosar penal, Tăriceanu și-a dat demisia pe motiv de ... de ce oare ? Ceilalți doi, unul de la Buzău și altul de la Bistrița pe motiv de „putere”. Iaca că se făcură 5. Vor mai urma ? Să vedem.

Un comentariu:

Robert Horvath spunea...

IN ROMANIA N.A.T.O PREGATESTE UNITATI DE GUERILA IMPOTRIVA
INVAZIEI RUSESTI IN CRIMEEA !

Coespondenta speciala dela Bucuresti
NIPON PRESS
Robert Horvath Deva


Media internaționale vorbește zi si noapte despre invazia in Crimeea și posibila anexarea la Rusia….. sau să stabilească o zonă de influență militară pe modelul conflictelor înghețate din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud.
Scenariul va fi repetat in toate regiunile locuite de populatie majoritara rusa.
Rusia într-o poziție să ocupe Crimeea?
· Da, dar cu un preț foarte mare. Întreaga coastă sudică a pensinsulei este teren muntos. Deși rușii sunt majoritari, 25% din populație este formată din ucraineni, iar 15% din tătari. Aceștia din urmă detestă ideea de a se întoarce sub dominație rusă și ar putea porni un război de gherilă împotriva unei ocupații rusești. Acest razboi va fi sprijinit de NATO cu armament si sprijin logistic.
· Pe lângă forțele necesare unei ocupații, Rusia ar trebui să organizeze și puncte de pază pe coastă împotriva unor posibile atacuri ale armatei ucrainene si a trupelor de guerila care sunt pregatite in Romania si Polonia și să se pregătească și pentru o ofensivă din partea unor rebeli islamiști care ar veni în sprijinul tătarilor musulmani. Transporturi din Turcia ar trebui de asemenea blocate pentru că, să nu uităm, Turcia se consideră garantul bunăstării minorității tătare în regiune. Tactic, Moscova ar trebui să își relocheze și flota din Sevastopol într-un alt port pentru a evita raiduri aeriene și cu rachete din partea Ucrainei care nu duce lipsă de un asemenea arsenal. Romania ocupa un loc important in acest scenariu fiind membra NATO si granita cu Ucraina.

Istoria ocupațiilor rusești nu este una favorabilă acestui scenariu. Federația abia a reușit să controleze Cecenia cu 60.000 de militari. Crimeea are și suprafață și populație dublă.

ROBERT HORVATH DEVA BLOG