duminică, 16 martie 2014

Victor Ponta crește. Este expansiv pe cercetarea de piață „Demite-i din spațiul public”


În timp ce sondorii de casă ai PSD, PC și alte alea politice sau politicizate ne bombardează privirea cu rezultate absolut senzaționale privind notorietatea și „aprecierea” comanditarilor zilei, Victor Ponta și găselnițele lui politice fiind la ordinea zilei, sondajul pe internet de la „Gândul” ne arată altceva.

Azi, 16 martie 2014 ora 13.30 situația este următoarea:

1. Victor Ponta - 32.687 demiteri
2. Mircea Badea - 31.331 demiteri
3. Traian Băsescu - 25.227 demiteri

Prezența lui Mircea Badea între doi politicieni ne spune doar un lucru. Că individul a ajuns să facă politică de la Tv. Pentru că „îl bate” inclusiv pe Traian Băsescu, fost până mai ieri, cel mai urât dintre români, Mircea Badea este categorisit ca fiind de-ai lui Ponta. Treaba este foarte serioasă, Ponta având o creștere fulminantă, se poate observa cum Mircea Badea are una superfulminantă. Cred că Mircea Badea este considerat ca „trompeta” lui Ponta. Un model preluat de la băsiști.

În afara Biancăi Drăgușanu și a perversului popă de la Antena 3, primele 10 locuri și peste, sunt ocupate de politicieni. Dan Voiculescu, Laszlo Tokeș, Kelemen Hunor, Aristotel Cancescu, Elena Udrea, Radu Mazăre, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea, Ion Iliescu ... Crin Antonescu și alții.

Este evident, la o privire de deasupra, că cei care au votat în sondaj, nu agrează PSD, UDMR și Antena 3. Actuala cloacă de la guvernare. Nu scapă nici Traian Băsescu care a marșat fulminant după care a început să încetinească, Ponta și ai luând conducerea categorică. Elena Udrea a reușit să devină „independentă”, în percepția publică, față de Traian Băsescu. Înclin să cred că este considerată un fel de Bianca Drăgușanu a politicii românești. Nu îmi explic altfel ascensiunea ei. Pentru că ceilalți aflați în ascensiune pot fi considerați ca persoane care comit ceva. Guvernează sau prezintă producții Tv. Ea ce face ? Își prezintă nurii și vorbește prostii, la fel ca Drăgușanca.

Sunt curios cum va evolua sondajul. Întâi a fost un elan, general. Ca o „cafteală” pe stadion. Acum votează oamenii după o oarecare gândire. De aceea cred că de ceva timp voturile date privesc realitățile zilelor noastre. Iar urcările evidente ale lui Victor Ponta și a locoteneților lui din PSD și de pe aiurea sunt, probabil, cea mai bună imagine a notorietății și aprecierii lui în comunitatea internaută.

Sunt convins că unii internauți nu l-au demis pe Ponta, i-au demis pe alții. Nu am cum aprecia eu care este situația reală. Doar cei care au inițiat sondajul pot, dacă au gândit o modalitate de ținere a evidenței spune care este realitatea. Câți din votanți au demis pe Victor Ponta ?! Din câți votanți ?! Ar fi interesant.

Niciun comentariu: