marți, 6 octombrie 2009

Leapsa care umbla.

Lilick mi-a dat o leapsa. A primit-o si ea de la Mos Califar. Inteleg ca este sarcina de munca pentru blogerul pe care il interpretez de ceva timp incoace. Sa spun cate un motiv pentru care as da votul lui Basescu, Geoana, Oprescu si Crin.


Treaba grea acum, mai tarziu nu se stie.

Pai sa ii iau la rand:

Traian Basescu poate primi votul meu in situatia in care ramane in turul II cu Vadim sau Gigi Becali. Am mai votat eu pe Iliescu contra lui Vadim. Motivul ? Sa ramanem in antecamera extremismului si al prostului gust, nu sa intram in ea (daca tot este sa ne mai balacim in mizerie inca cinci ani). Basescu are calitati dar nu le are pentru noi. Le are pentru el si gasca de mafioti cu care s-a inconjurat. L-am votat cu speranta in 2004 insa ea, saraca, a murit prematur prin februarie 2005. Daca am mancat o broasca si nu am murit, posibil sa mai mananc una.

Mircea Geoana poate primi votul meu doar daca ramane in turul II cu Basescu. Stiu, este o varianta de avarie dar este totusi o varianta. Motivul ? Nu il mai vreau pe Basescu. Geoana nu are calitati pe care eu, cel putin, le pot evidentia.

Sorin Oprescu poate primi votul meu daca intra in turul II:
a) cu Basescu
b) cu Geoana
c) cu una din panaramele candidate (exclud pe Kelemen Hunor din aceasta companie !)
Motivul ? Sorin Oprescu nu are calitati care sa ma faca sa ii dau un vot din prima. Este un "Mitica" cultivat, smecheras, cu vocabular colorat, destul de superficial ca sa poata fi apreciat, uneori, ca genial. Baiat bun dar plin de lipsuri. Mai pe romaneste, "branza buna in burduf de caine".

Crin Antonescu primeste votul meu in oricare situatie. Motivul ? Este candidatul care este altfel decat ceilalti. Este cinstit. Este cinstit cu el si este cinstit cu mine care doresc sa vad in el un om cinstit. Restul aprecierilor vin de la sine.

Trebue sa dau leapsa mai departe. O dau urmatorilor: Codrin Scutaru, Garcia Muerte, filadel, Platon si tuturor celor care, necunoscuti fiind de mine sau chiar de au mai primit leapsa cred ca pot sa isi exprime opinia.

Cred ca am prins toate culorile politice in lista de mai sus.

10 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Felicitarile mele pentru ce ati raspund in cazul lui Basescu !
Se pare ca restul care au mai luat aceasta leapsa, au dat'o dupa ciresi!

Crăciun Florin spunea...

Multumesc [D][S][N]. Vreau sa fiu cinstit.

Lilick Auftakt spunea...

Eu pe Hunor il votez in orice conditie, in afara de cea in care ar fi contracandidatul lui Crin. Bine ca mi-ai adus aminte si de el. :)

Crăciun Florin spunea...

Eu pe Hunor nu il votez. Ca reprezentant al UDMR nu. Ca reprezentant al PNL sau al altui partid care nu pune accentul pe etnie, in caz de avarie.

Pe Hunor il pot vota, spun eu, daca nu ar fi Crin si daca el ar fi independent. Da. Atunci il votez cu draga inima. Culmea, daca intra Hunor in turul II cu Basescu, atunci il votez pe Hunor. Chiar daca se prezinta ca lider al comunitatii maghiare si are ca obiectiv autonomia largita a maghiarimii in Romania (nu ii vor trece proiectele in Parlament, insa el ca om ar fi valabil ca Presedinte !). Incalc aici mai multe principii la care tin insa este caz de "avarie" !

rock60_70 spunea...

Salut,Cepeca!

Sint perfect de acord cu tine!

Ia uite ce am mai gasit zilele astea(da-i play de la 1 min si 25 de sec incolo):

http://www.youtube.com/watch?v=pQuEms9b2dE

Crăciun Florin spunea...

Salut rock,

Ma bucur ca suntem pe aceeasi "lungime de unda". O sa ma uit. Multumesc.

SorinPLATON spunea...

M-am achitat de obligatie!.. ;)

1=

Crăciun Florin spunea...

Am vazut Sorine si am apreciat. Multumesc.

CRadu25 spunea...

@Cepeca: Mishto, la @Lilick pe blog am dat cam aceleasi motive ca si tine (mai pe scurt) fara a te citi... :)

Crăciun Florin spunea...

CRadu25,

Ma bucur. Se pare ca suntem mai multi. Sper sa ne adunam si mai multi.