marți, 4 septembrie 2018

Marea fâsâială PSD. Firea versus Dragnea. Basm de adormit copiii

Hai să fim serioși cu susținerea lui Firea contra lui Dragnea! Ar fi aberant ca între „două rele” să alegi „pe cel mai mic”. Iar aici avem două rele la fel de mari, la fel de imorale, la fel de prefăcute.

Scandalul provocat de Firea are ca scop doar o mai bună poziționare a ei în cadrul PSD. A văzut că nu mai este în echipa „secretă” cu care infractorul Dragnea conduce PSD așa că a ieșit la atac. Cine crede că pe Firea „o doare” ce s-a petrecut pe 10 august în Piața Victoriei se înșeală. Are și ea „fund”, ce naiba! Tristele evenimente de la 10 august au fost folosite de Firea să își atace „dușmanca” de la Teleorman, cea pe care infractorul Dragnea a vrut să o pună prim-ministru înaintea lui Dăncilă dar pe care activul PSD nu a dorit-o! Ia uite cum ni se confirmă unele zvonuri! Măi, oameni buni, prima propunere a infractorului Dragnea a fost Carmen pronume Dan! Abia apoi a fost Dăncilă față de care Gabriela Firea a manifestat imediat o mare afecțiune! Dacă nu a putut fi ea propusă prim-ministru, măcar să nu i-o ia înainte Carmen pronume Dan!

Incompetenta Gabriela Firea a mai găsit un vinovat pentru lipsa ei de eficientă în administrarea Bucureștiului. Infractorul Liviu Dragnea care a cerut miniștrilor să nu o ajute! Așa că, avem liberalii din PNL, primii vinovați chiar dacă ea are o majoritate confortabilă în Consiliul General, uneori cu ajutorul neprecupețit al unora care se declară în opoziție iar acum îl avem și pe Dragnea! Nimeni altul decât Dragnea! Să știe tot bucureșteanul că infractorul Dragnea este cel care nu o lasă să preia și alte active de la Guvern pentru a face din București capitala mondială. Ba, acel bucureștean de omenie care o crede să știe că ea a cheltuit banii aiurea din bugetul Capitalei din cauză că Guvernul nu i-a dat front de lucru pentru construcții faraonice, care să rămână în memoria omenirii precum piramidele faraonilor din Egipt.

Infractorul Liviu Dragnea aplică politica PSD din 2016. Este conciliant în fața publicului chiar dacă pe sub masă dă cu piciorul. Nu-i bai, și Firea este expertă în procedură. Ba mai folosește și „cuvinte aiuritoare” care încântă fraierii. Măcar să fie PSD-iști și nu alții.

Avem de lucru. Mult. PSD a trecut la lauda de sine cu noile reorganizări a structurilor interne. Dar despre ele, mai târziu. A plecat Sebastian Ghiță, a venit Mircea Drăghici, expert în manipulare care tocmai este pe cale să scape de un dosar pentru instigare la abuz în serviciu. Om de meserie, ce naiba. Verba volant, scripta manet!

Niciun comentariu: