miercuri, 26 septembrie 2018

Sectorul 3 București. Dezastrul continuă


În București, sub conducerea incompetentei Gabriela Firea a lui Pandele de la Voluntari, prăpădul continuă. Aruncatul banilor pe apa Dâmboviței a devenit o practică, intră deja în tradiție. Firea bagă banii bucureștenilor prin diferite localități din jud. Ilfov, cum ar fi Voluntari, Snagov (relații de relații), aruncă banii pe spectacole de prost gust, finanțează companiile primăriei abia înființate alungând astfel companiile private specializate. Totul sub control. Absolut totul! Mai ceva decât pe timpul comunismului!

Sectorul 3 București era, la un moment dat, în general, un oraș curat, hai curățel. Dar era. Acum este un oraș mizer. Dar mizer! Afacerile de familie ale potentaților zilei din PSD și ALDE au băgat sectorul sub un munte de gunoaie. Sectorul 3 București pute!

Un articol din Adevărul, în 18 sept. 2018, prezintă situația și lauda de sine a primarului Robert Negoiță care a ajuns să fie poreclit de internauți „Gunoiță”.
„Astăzi este o zi mare pentru Primăria Sectorului 3 şi pentru Sectorul 3. Începând de luni dimineață salubrizarea în Sectorul 3 va fi asigurată de către primărie cu utilajele noastre, cu angajații noștri. Sperăm astfel să avem un nivel mai ridicat de curățenie, un serviciu mult mai bun și la un preț mult mai scăzut”
Deranjantă „victorie” a socialiștilor de la putere. De parcă firma privată, angajații firmei private care au lucrat ani de zile pentru bunăstarea locuitorilor Sectorului 3 București, ar fi fost „ai altora”! Tot bucureșteni erau și ei, Negoiță! Mai mult, își plăteau și dările către stat. Pe când ce conduceți voi se cere alimentat cu banii de la stat! Prostie mai mare nu există. Dar, pentru bunăstarea voastră politică, aveți nevoie de un control cât mai mare asupra persoanelor cu drept de vot din sector. Preluând serviciile publice la firmele primăriei aveți puterea de a dispune de viitorul salariaților. Nu sunt cu voi
îi dați afară, în șomaj. Prin alungarea societăților private de servicii publice din Capitală eliminați posibilitatea ca cei fără un loc de muncă sau pe care voi socialiștii nu îi primiți la muncă în „firmele voastre” să migreze. Așa goliți orașul de „adversarii politici”.

Între timp, după lungi zile de coșmar, pică termenele date de tine pentru intrarea în normalitate.


Ana Galbenu

Așa arată un serviciu de salubritate prestat de Primăria Sectorului 3. Aleea Fetești în anul 2018.

#RusineNegoiță

Astăzi este miercuri. De la declarațiile sforăitoare ale lui Negoiță din 18 septembrie a trecut ceva timp. Este trecut de ora 12.00. Văd gunoiul de la geam. Nu este strâns. A trecut o mașină care a preluat gunoi din niște pubele de la blocuri și cu asta basta. Zilnic este aceeași imagine. Gunoi, gunoi, gunoi ... Unde mergi, prin Sectorul 3 București, dai de gunoi. Iar mirosul îți intră în haine.

Socialismul PSD-ist a devenit o formă gravă de poluare. Pute! Ne împuțim!

Niciun comentariu: