luni, 3 septembrie 2018

EU TE PUN SECRETAR DE STAT, TU MĂ FACI NOTAR

Judecătorul Cristi Danileț are niște postări nu doar interesante ci bine documentate.

Avocatul infractorilor, „tata” lor, din fruntea Ministerului Justiției, comite acte și fapte legale ele dar cumplit de imorale. Pentru că își aranjează ploile cât timp are pâinea și cuțitul la îndemână în respectivul minister.

Tudorel Toader este nu doar profesor universitar ci și avocat. Acum, și-a aranjat să devină notar. Hm. O fi constatat că nu îi mai ajung banii din avocatură și intră în tabăra notarilor. Ca profesor universitar va profesa în continuare. Dar, să vedem cât de cinstit este cel chemat să fie cinstea întruchipată în acest guvern de muhaiele.

Prin adresa nr. 89.270 din 19.10,2017 domnul ministrul al justiției Toader Tudorel propune numirea lui Nicolae Liviu Popa ca secretar de stat în Ministerul Justiției; până atunci Popa lucrase ca director general la UNNPR, aflat în coordonarea MJ. Primul ministrul este de acord cu această propunere și îl numește pe domnul Popa secretar de stat prin Decizia nr. 658 din 24.10.2017.

Pe 10.08.2018 (vineri, Protestul Diasporei) domnul Tudorel Toader solicită Președintelui Uniunii Notarilor să îl propună ministrului justiției pentru a devenit notar public. Pe 13.08.2018 Consiliul Uniunii Notarilor aprobă cererea și solicită suplimentarea numărului de posturi pentru Iași. În acest sens, pe data de 20.08.2018 domnul secretar de stat de la MJ Nicolae Liviu Popa semnează în locul ministrului justiției Ordinul nr. 3216 din 20.08.2018.

Urmează, evident, numirea domnului Tudorel Toader în funcția de notar de către ministrul Tudorel Toader, printr-un secretar de stat.

Conștiința „nu și nu”. Hai odată, hai a doua oară, dar a treia oară nu a mai suportat Tudorel Toader ne-subordonarea propriei conștiințe așa că a băgat-o în mă-sa și a făcut pasul. La fel a făcut coana Rodica Stănoiu, în Guvernul Adrian Năstase, care și-a dat lege prin care demnitarii din Ministerul Justiției sunt asimilați magistraților, ca să pupe și ea pensie de magistrat.

Prea-cinstitul Tudorel Toader 
Se pare că laturile dominante ale acestei tristei figuri umane este „bișnițăreala”, „avariția”, „specula ordinară” etc. Și mutra îl duce către astfel de caracterizări!

Niciun comentariu: