sâmbătă, 24 septembrie 2016

Din greșeală în greșeală până la ... Primăria Socialistă București.


Na, mai apare o minune tip Gabriela Vrânceanu Firea a lui Pandele de la Voluntari. Cu concursul, evident, al ilustrului său soț. Florentin Pandele, doctor în științe și primar la Voluntari (colea, în coasta Bucureștiului), care i-a dat pe marele specialist Emanuel Gabriel Butnariu pentru funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), după ce a fost „educat” de Pandele în calitate de consilier apropiat.

Treaba este cam așa. Emanuel Gabriel Butnariu a prezentat și obținut de la Consiliul General al Primăriei București o sumă de 130 milioane de lei, printr-o Hotărâre de consiliu general, pentru necesitățile spitalelor. Consilierii generali ai PSD, ALDE și parțial ai PMP au dat cu votul conștiincioși satisfăcând pofta ce o poftea madam Firea. Ceilalți consilieri generali (PNL și USB) au luat la puricat motivarea și lista „de cumpărături”. Ce să vezi și să nu crezi ?! Prețuri umflate și „nevoi” inventate ! Păi, să ne fie cu iertare, dar este exact în stilul partidelor de care aparțin consilierii generali care și-au dat votul: PSD, ALDE și PMP.

Reacția celor de la PSD și a lui madam Firea a fost caraghioasă: eroare materială ! Măi nene ! Ori sunteți tâmpiți, ori sunteți tâmpiți !

Cum naiva eroare materială ? Când ați făcut proiectul de Hotărâre a Consiliului General unde vă era mintea ? Analiza pentru motivarea respectivelor cheltuieli unde este ? De unde dracu ați luat prețul produselor  de au ajuns să coste dublu față de prețul pieței ? Eroarea materială este o greșeală de redactare dar aici este cu totul și cu totul altceva. Este o tentativă de furt. Calificat, nașparliilor !

Normal că PNL a cerut demiterea incompetentului Emanuel Gabriel Butnariu prin vocea consilierului general al PNL, Ciprian Ciucu - Agerpres.

Cei de la PSD și ALDE sunt puși pe jaf în București. Vorbesc doar de București pentru că aici stau. Sunt sigur că indivizii - cei din PSD, ALDE și PMP -, acolo unde s-au aliat pentru a forma majorități au aceleași scopuri. Iar Bucureștiul va deveni, la alte localități din țară, o localitate socialistă. Sună bine pentru nostalgicii PSD: Primăria Socialistă București ! Nu ?

Niciun comentariu: