duminică, 25 septembrie 2016

Alina Gorghiu, reacție la declarația lui Daniel Barbu, senator al ALDE


4 soldați români au fost răniți în Afganistan, sper să se însănătoșească cât mai repede și să se întoarcă cu bine la familiile lor. Mă întreb însă dacă liderii ALDE au bunul simț să își ceară scuze și să se delimiteze de colegul lor. Dacă li se pare normal să își compare activitatea politică cu cea a unui militar din teatrele de operațiuni înseamnă că sunt pur și simplu complet rupți de realitate - a scris Alina Gorghiu pe pagina ei de Facebook. Agerpres.

Ca militar apreciez intervenția. Ce a făcut acest senator ALDE este abominabil. O lipsă de respect față de cei care reprezintă însă esența unei națiuni inexplicabilă. Citind un articol al lui Pleșu, în care își descrie experiența cu Daniel Barbu am rămas cu un gust amar. Pleșu fiind cel care l-a introdus pe Daniel Barbu în „lumea bună”. Și-a primit și plata. Barbu la reclamat pe prim-ministrul de atunci, Petre Roman, că Pleșu se opune modernizării !

Dacă cei de la ALDE nu cer scuze corpului militarilor dar și celorlalți cetățeni care au militari în familie, atunci ALDE nu mai merită să existe ca partid politic. Cu o astfel de mentalitate în cadrul partidului politic ALDE, partid care reclamă voința de a conduce statul, România poate dispare ca stat.

Niciun comentariu: